Natuurlijke Verzorgproducten

Hoe zou het zijn wanneer een borstelsessie van de vacht van je hond geen strijd meer is maar alleen genieten voor jou en je hond? Droom je hier heel stiekem niet van? Wil jij ook niet de perfecte één op één kwaliteit tijd tussen jou en je hond?
De verzorg momentjes die je bij aanschaf van jouw hond heel helder voor ogen had. Dat is precies wat ik jou als vachtverzorging oplossing aanbied hier in de webshop met mijn producten en dan alles ook nog is op een 100% natuurlijke eco vriendelijke manier. Direct weg is de akelige hondengeur en de altijd terugkerende klitten.

Ja graag stuur mij naar de producten KLIK HIER →
die mijn hond direct gaan helpen!

Zelf heb ik mini en medium Doodles wat me inspireerde om speciaal voor dit type vacht hun eigen producten te maken die perfect alle type vachten verzorgen waardoor de zogenaamde vachtwisseling heel eenvoudig en vooral snel ging! Geen klitten of nare knopen in de vacht en dat wel voor 2-3 weken lang door de unieke, perfect passende producten voor Doodles tijdens de verzorging te gebruiken.

De top 3 BEST bewezen
verkopende producten

Vaak is de oplossing heel makkelijk wanneer je die weet en is die oplossing in een paar minuten , zeg maar handomdraai te realiseren, namelijk door heel eenvoudig, de vacht van jouw lieveling in te sprayen, wordt door de natuurlijke producten gezorgd dat de vacht snel weer fris ruikt, super mooi glanst, zonder klitten is of dat hij zelfs maar een akelige afstotende hondengeur heeft.

Dit directe positieve effect en resultaat wordt voor jou mogelijk gemaakt door:
de super krachtige vachtspray en multi-crème → die beiden ook nog is geschikt zijn voor ieder ras type of soort vacht. Een bewezen win-win situatie voor iedereen.

De webshop is onderverdeeld in verschillende categorieën die je aan de linkerkant vindt waarbij de naam een indicatie geeft welke producten je aantreft. Onder aan de website pagina vind je aan de rechterkant de kennisbank → link waar je veel antwoorden op eerder gestelde vragen vindt. Staat jouw antwoord of oplossing niet vermeld stuur me dan een e-mail → zodat ik snel jouw oplossing en maatwerk kan geven.

Speciaal voor jou hier de directe voordelen en eigenschappen van de natuurlijke verzorg producten op een rijtje gezet:
✔ natuurlijke honden shampoos → | conditioners →
✔ verwijdert alleen vuil niet natuurlijke beschermende vetlaag
✔ chemisch vrije paarden anti-insecten spray →
anti-klit spray → betekend voor jou klitvrij zonder te scheren
✔ volledig chemisch vrije ingrediënten 100% natuurlijk
✔ oplossing voor vachtproblemen → zoals schilfers, bijten
vachtspray → honden vacht die nooit meer klit of vies is
✔ alle producten zijn biologisch afbreekbaar & ecologisch vriendelijk

Krijg je visite en wil je snel direct van jouw hond zijn hondengeur af?
Koop dan snel de Honden Parfum | Eau de Toilette → en wees ervan verzekerd dat jouw wollebaal in 1 minuut net zo fris ruikt als de frisse geur van net gewassen hond.

De hondengeur die o.a. bij reuen komt door het plassen (markeren) is penetrant en overheersend, wordt op een natuurlijke manier in een handomdraai volledig verdwenen.

Klaar voor de visite met een wel een heel lekker geurende aantrekkelijke familiehond.

Allemaal speciaal gemaakt voor jouw harige lieveling unieke natuurlijke verzorg producten met o.a. erin Tamanu Olie, Aloë Vera, Sheabutter, Cocos Olie en nog veel meer lekkers die o.a. verwerkt zijn in de volgende producten: shampoosanti-klit sprays honden parfums wat direct de oplossing biedt bij jouw hond zijn vacht zodat de vacht niet meer klit of verhaart. De vacht van jouw hond ziet er glanzend, gezond en is klitvrij.