1e Bestelling Cadeau

Beste nieuwe Klant,

Hartelijk dank voor de interesse in mijn natuurlijk geproduceerde verzorg artikelen! Als gerenommeerde natuurlijk producerend bedrijf heb ik voor u een grote collectie met daarin alles voor het verzorgen van uw harige (huis)vriend.

Voor jouw 1e bestelling heb ik een cadeautje voor jou namelijk 10% korting op jouw bestelling. Je krijgt je 10% korting door in het winkelmandje de volgende code in te vullen: 1ebestel

Indien je geen email van ons ontvangt verzoek ik je vriendelijk in je spambox voor ongewenste e-mail te kijken. Wellicht komt mijn e mail daarin. Het zou prettig zijn als je ons dan direct als betrouwbare afzender aanvinkt.

Voor vragen kun je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Hartelijke groet,
Klantenservice | Natuurlijk4Dogs