Puppies wat kost dit?

Mensen vragen me heel vaak wanneer is het verstandig om met mijn puppy naar de DoodleTrimsalon te komen? Mijn antwoord is dan vanaf 8 weken of wanneer je het met de inentingen niet vertrouwd dan vanaf 12 weken. In mijn trimsalon werk ik uitsluitend 1 op 1 en zit er nooit een hond te wachten voor een nieuwe afspraak. Alles is relaxt en niets gaat er op tijd en belangrijk er is een fijne ontspannen sfeer in de trimsalon. Hygiëne heb ik hoog in het vaandel en alles is spik en span.

Zeker wanneer je hondje regelmatig naar de trimsalon gaat is het raadzaam om een ontspannen basis te beginnen zodat het uitje naar de trimsalon een leuke uitje is een geen straf. Hieronder op de foto een kleine Mini-Doodle die voor de eerste keer kwam en zo ontspannen was dat hij in slaap viel. Het was de allereerste keer dus kennis laten maken met de föhn en de scharen laten zien en wat bij de oogjes weggehaald.

De eigenaars hebben huiswerk gekregen om thuis te oefenen zodat wanneer hij weer komt een aantal dingen bekend zijn en we de gehele trimsessie kunnen uitbreiden naar gelang hij groter wordt. De prijs voor een trimbehandeling hangt af van de duur van de behandeling. Simpel gezegd doe je thuis wat aan vachtverzorging dan scheelt je dit in de behandelingsprijs. Uiteraard leer ik je met liefde hoe en wat zelf te doen!

Wil je meer hierover weten neem dan telefonisch contact met me op: 0523 681612 | 06 46 83 55 62

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.