Oorverzorging

In deze video leer ik je en laat ik zien, hoe je de oorhaarproppen zelf kunt verwijderen. Wanneer je deze zogenaamde oorhaarproppen niet verwijdert krijg je chronische oorproblemen bij je Boomer of Doodle. Alleen met de natuurlijke vachtverzorgingsproducten van Natuurlijk4Dogs kan ik het eindresultaat zoals getoond in de video garanderen en realiseren.

Ik werk in Doodle Trimsalon Knip uitsluitend met de fantastische natuurlijke vachtverzorgingsproducten van Natuurlijk4Dogs. Waarom zou je voor minder gaan wanneer een in Nederlands geproduceerd vachtverzorging assortiment tot mijn beschikking staat? Niet dus want de filosofie is neem wat de natuur je biedt.

Daarbij is Natuurlijk4Dogs haar producten in staat om voor veel huid- en vachtproblemen tot een oplossing te komen deels omdat de benadering vanuit Natuurlijk4Dogs uniek en individueel is net zoals de dieren uiteindelijk zelf ook zijn. Heb je nu zelf een uitdaging bij de vacht verzorging aarzel dan niet om contact op te nemen. Echt 100% succes is jouw belofte en dat is geen grootspraak. Voor specifieke oor problemen is het altijd wanneer jouw knuffel koorts heeft contact op te nemen met een dierenarts.

De oorschelp is heel goed schoon te maken met de Multi Crème waardoor schimmels en bacteriën geen kans krijgen bij het oor van jouw knuffel om nare ontstekingen te veroorzaken. Alles weer uit de natuur en een 100% succes verhaal en wie wil dit nu niet?

Heb je vragen of kom je er voor wat betreft de vachtverzorging bij jouw harige viervoeter niet uit, mag je altijd contact met me opnemen!

To Care is to Share is mijn levensfilosofie 🙂

Oorverzorging bij DoodleTrimsalon & trimsalon Knip in Lutten
Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.