Oorverzorging

In deze video leer ik je en laat ik zien, hoe je de oorhaarproppen zelf kunt verwijderen. Wanneer je deze zogenaamde oorhaarproppen niet verwijdert krijg je chronische oorproblemen bij je Boomer of Doodle. Alleen met de natuurlijke vachtverzorgingsproducten van Natuurlijk4Dogs kan ik het eindresultaat zoals getoond in de video garanderen en realiseren.

Ik werk in Trimsalon Knip & DoodleTrimsalon uitsluitend met de fantastische natuurlijke vachtverzorgingsproducten van Natuurlijk4Dogs. Waarom zou je voor minder gaan wanneer een in Nederlands geproduceerd vachtverzorgings assortiment tot mijn beschikking staat?

Daarbij is Natuurlijk4Dogs haar producten in staat om voor veel huid- en vachtproblemen tot een oplossing te komen deels omdat de benadering vanuit Natuurlijk4Dogs uniek en individueel is net zoals de dieren uiteindelijk zelf ook zijn.

Heb je vragen of kom je er voor wat betreft de vachtverzorging bij jouw viervoeter niet uit mag je altijd contact met me opnemen! To Care is to Share is mijn levensfilosofie 🙂

Oorverzorging bij DoodleTrimsalon & trimsalon Knip in Lutten
De natuurlijke oorverzorging van Natuurlijk4Dogs
Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.