Weg hondengeur… hoe dan?

Kijk voor de natuurlijke ingredienten.

Je kent het nu wel eerst een aardig droge periode waarin de hond regelmatig in het water zit al dan niet natuurwater dan wel zwembad water.

Wanneer de hond nu nat wordt van het regenwater en hij thuiskomt dan herken je het meteen die typische hondengeur. Dan lekker in bad een badbeurt zou je denken!

Alleen wanneer de shampoo is afgestemd op de zuurgraad van de hond en niet zoals heel vaak wordt gedaan een babyshampoo van een bekend merk. Juist dan krijg je een nog sterkende hondengeur iets waar je nu net vanaf wou!

Wat dan wel?
De Natuurlijk4Dogs VachtSpray die alleen maar natuurlijke ingrediënten bezit zoals o.a. Tamanu Olie, Sheabutter, Zoete Amandel Olie, Kokosnoot Olie, Cacao Olie, Teunisbloem Olie, Vithaar, Aloë Vera, Keratin, Vitamine E, Vitamine B5 en water


De vachtspray hersteld de huid en vacht waardoor de rottende delen weliswaar microscopisch klein worden verwijdert en de huid en haarschacht worden gevoed waardoor op langer termijn ook geen vieze geur meer ontstaat mits de vachtspray regelmatig wordt gebruikt. Met regelmatig wordt bedoelt minimaal 2-3 keer per week maar vaker mag natuurlijk altijd. 
verpakking Natuurlijk4Dogs
De verschillende verpakking van Natuurlijk4Dogs.
Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.