Kijk nou dan!

printscreen van de website van www.tamanu.nl

Ik was geinformeerd door de grondlegster van Tamanu Olie dat ze op haar website een aandachtspunt wou neerzetten over en van Natuurlijk4Dogs.

Zo gezegd zo gedaan en inmiddels sinds vandaag staat Natuurlijk4Dogs met drie linken voor drie webpagina’s van Natuur4Dogs op de website van Tamanu Olie voor dieren.

Ik ben trots dat ik speciaal op deze website sta met deze informatie!
De CEO van Tamanu Olie is ook een pionier op haar vlak en zij weet als geen ander wat het daadwerkelijk betekend om producten te maken. Wat hier allemaal bij komt kijken voordat bijv. de Multi-Olie bij jullie in huis komt en jullie voor jullie dieren kunnen gebruiken.

Alles vanaf de ingredienten om een product te maken tot aan het inpakken van het pakketje voor te verzenden wordt door mijzelf gedaan en realiseer je dan ook dat ik deels invalide ben. Alles hierom heen is nu zo ingericht dat ik me redelijk makkelijk kan redden en… wanneer we gaan groeien zijn er zeker onderdelen van het productie proces die ik uit handen kan geven.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij ook gaan ondervinden wat het betekend terug naar de natuur voor je allerliefste huisvriend? Neem dan is een kijkje bij mijn probeersetjes. Geef je huisdier alleen het beste zonder rotzooi en onnodige vulstoffen maar puur en authentiek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.