Getest en?

Waar gaat dit blog over?
Dit blog gaat over mijn twee fantastische conditioners, te weten de vaste en de vloeibare vorm. Beide hebben de afgelopen weken een aantal praktijk testen door staan. Het ligt aan je persoonlijke voorkeur welke vorm vast of vloeibaar je kiest.

De een koos voor de vaste vorm en de ander voor de vloeibare vorm en… diegene die pertinent niet de vaste of de vloeibare vorm wou gebruiken moest juist die vorm gebruiken en de reacties waren verbluffend om niet te zeggen bizar leuk!

Uiteraard wil ik jullie hierover de uiteindelijke feedback niet onthouden.

Allereerst de vaste vorm en vloeibare conditioners doen alles maar dan ook alles wat in de beschrijving staat namelijk, probleemloos borstelen en kammen na bijvoorbeeld een wasbeurt. Maar ook geven ze “body” aan het eindresultaat zonder dat de vacht zwaar aanvoelt.

Verbluffend was één van de combinaties namelijk de HondShampoo en de Vloeibare Conditioner waarbij dan in het schuim van de HondShampoo de Vloeibare Conditioner werd aangebracht en 5 minuten intrekken en dan alles voor je gevoel uitspoelen maar niet te lang.

Wowowowowowow… zelfs vachten met klitten die verdwijnen als sneeuw voor de zon en zo goed dat voor deze combinatie ik garantie geef! Je leest het goed garantie! Bijzonder makkelijk te verwijderen en voor de professionals onder je kan daarna ook heel goed nat met lengte scheren!

Mijn beide conditioners, vloeibaar en vaste vorm zijn geheel gemaakt van natuurlijke ingredienten zoals proteïnen, keratine en de zuiverste boters en oliën, en het pure goud der aarde namelijk de onschatbare Tamanu Olie.

Je kan de conditioners producten op nat maar ook op droog haar aanbrengen. Om de speciale tips en trics te leren, neem dan is een privéles bij www.vachtverzorging.com en ontdek de geheimen van het natuurlijk vachtverzorgen. Bekijk deze video voor alvast een zeer waardevolle tip.

Naast deze voordelen zijn er nog 16 goede eigenschappen die ervoor zorgen dat dit product onmisbaar is voor de vacht, voetzolen en nagels van je super trouwe viervoeter.

 1. Verzorgt en hydrateert de vacht en huid
 2. Geeft vacht volume en body
 3. Modelleert en definieert krullende vacht
 4. Repareert droog en beschadigde vacht
 5. Versterkt de vacht
 6. Revitaliseert dof, futloze vacht en een doffe, futloze huid
 7. Houdt nagelriemen zacht
 8. Houdt pluizig en weerbarstig vacht onder controle
 9. Voorkomt gespleten haarpunten
 10. Voorkomt breekbare vacht
 11. Sluit de schubbenlaag van het haar
 12. Beschermt de kleur tegen vaal worden
 13. Beschermt vacht en huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf
 14. Beschermt de vacht tegen warmte tijdens het föhnen
 15. Zorgt voor zijdezachte vacht en zijdezachte huid
 16. Geeft de vacht een ongelooflijke glans

Super verzorgende werking voor de vacht én opperhuid. Heeft een zeer herstellende functie. Geschikt voor alle haartypes. Vrij van SLS, siliconen, sulfaten en parabenen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.