Jij kan het verschil maken

Dit is je kans om het verschil te maken bij Natuurlijk4Dogs verzorgproducten. Wanneer ik met verschillende mensen luister en praat dan hoor ik vaak: “nou ik weet het wel wanneer ik ………. dan zou ik ……..”. Vertel mij vooral wat jij zou wensen en wat je anders zou doen. Jouw ideeën worden niet in de prullenbak gegooid maar omgezet en vertaald naar handige natuurlijke producten die jou dan weer precies gaan helpen met de vachtverzorging zoals jij voor ogen had.

Vooral jij weet wat jij handig en makkelijk vindt en daarom kan ook alleen jij beoordelen of iets werkt of totaal niet of dat het ontwikkelde product dient te worden bijgesteld. Een mooi voorbeeld hiervan is de Vacht Spray die standaard perfect is voor veel hondenvachten maar juist net die ene die net wat meer extra’s nodig heeft die hondeneigenaar heeft mij benaderd en vertelde me dat de Vacht Spray net niet genoeg in zich had noem het maar te schraal. Hierop was mijn antwoord heel simpel en duidelijk namelijk een paar druppeltjes Multi Olie in de vachtspray doen en dan proberen of dit mengsel het gewenste effect heeft. Inderdaad dit was de oplossing en heel simpel te realiseren.

Soms wordt er zelfs een nieuw product voor de hondenvacht ontwikkeld denk aan de Doodle Vacht Spray. Deze vacht verzorger is speciaal ontwikkeld op verzoek van Doodle en Labradoodle eigenaren die heel specifiek aan gaven wat ze wenste en zo is de geboren en ontstaan. Achter elk van mijn producten zit een verhaal en kan ik uren over vertellen waarom en waarvoor een ieder in het assortiment is gekomen. Weet dat vanaf nu is het mogelijk want nu kan jij het verschil maken. Jouw ideeën, “iets” worden omgezet in daden en in dit geval in “iets” wat jij zou wensen.

Wist je trouwens de oplossing wanneer je een snelle oplossing tegen stank wil wanneer je Doodle of wat voor ras of mix dan ook een duik heeft genomen in een sloot? Klik HiER voor de oplossing in 1 minuut! En dan ook heb jij een specifiek persoonlijk vachtprobleem dan bied ik HiER een antwoord en zeker handige gepersonaliseerde en vooral simpele oplossing met 100% garantie dat deze hulp exclusief voor jou gaat werken.

Meld je aan met onderstaand formulier en ontvang uitnodigingen voor enquêtes en speciale evenementen waarbij je jouw feedback over mijn 100% natuurlijke verzorg  producten voor dieren kunt delen en jouw wensen aan mij kenbaar kan maken. Jouw wensen worden 100% natuurlijke verzorg producten! Wellicht tot snel en worden al jouw hulpvragen omgezet in producten of gereedschap alles is mogelijk! ! ding staat vast en dat is dat ik jouw feedback heel serieus neem en altijd wat met je feedback doe ,et de insteek dat ik je probeer te helpen met de vachtverzorging van jouw harige vriend. Dat de vachtverzorging natuurlijk en vanzelfsprekend gaat! Tot snel 🥰💕


=

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.