Verharen en ruien?

De rui- en verharingsperiode komt er weer aan want bij een gezonde en normaal verharende vacht gebeurt dit in het voor- en najaar. Geen paniek! Natuurlijk4Dogs heeft dè OPLOSSING voor U! Aan ontharen doen we niet want dat is natuurlijk geen optie maar we kunnen het leed wel verzachten.

Hoe doen we dit?
Mijn producten van Natuurlijk4Dogs zorgen ervoor dat u minder haar in uw huis heeft. Dit kan door verschillende opties. Allereerst de keus maken wenst u zelf de klus te doen of gaat u de werkzaamheden uit besteden?

Wanneer u gaat uit besteden dan verzorgd Trimsalon Knip met de was & blaasbehandeling(en) in combinatie met deze geweldige en hoogwaardige producten van Natuurlijk4dogs die waar zo nodig de haren van de vacht ontklitten, repareren en sterker maken.

Door de unieke ingrediënten en samenstelling van de producten wordt de vacht weer gezond waardoor onnodige onderwol word verwijdert en er weer balans in de vacht verhouding komt.

Gaat u zelf de klus doen dan heb ik een tweetal opties voor wat betreft dat jij het gaat doen. Je kunt kiezen voor de “natte” optie of de “droge” optie en voor beide doe ik jou een voorstel namelijk:

→ Voor zowel de natte als droge pakket bied ik per stuk aan voor €29,95
inclusief een instructie video waarvan jij alleen exclusief toegang krijgt!

→Wil je gebruik maken van deze werkende oplossing?

MELD JE DAN AAN
Ja graag ik wil de werkende OPLOSSING tegen verharen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.