Oplossing voor verharen!

De rui- en verharingsperiode komt er weer aan want bij een gezonde en normaal verharende vacht gebeurt dit in het voor– en najaar.

wow … verharen

Geen paniek!

Natuurlijk4Dogs heeft dè OPLOSSING voor U! Aan ontharen doen we niet want dat is natuurlijk geen optie maar we kunnen het leed wel verzachten.

Hoe doen we dit?
Mijn producten van Natuurlijk4Dogs zorgen ervoor dat u minder haar in uw huis heeft. Dit kan door verschillende opties en keuzes die u zelf maakt. Allereerst de keus maken wenst u zelf de “klus” te doen of gaat u de werkzaamheden uit besteden?

Wanneer u gaat uit besteden dan verzorgd Trimsalon Knip met de  was & blaasbehandeling(en) in combinatie met deze geweldige en hoogwaardige producten van Natuurlijk4dogs die waar, zo nodig, de haren van de vacht ontklitten, repareren en vooral veel sterker maken. Door de unieke ingrediënten en samenstelling van de producten wordt de vacht weer gezond waardoor onnodige onderwol word verwijdert en de vachtverhouding weer in balans komt. Continue verharen is voorbij!

Gaat u zelf de klus doen dan heb ik een tweetal opties voor wat betreft dat jij het gaat doen. Je kunt kiezen voor de “natte” optie of de “droge” optie en voor beide doe ik jou een persoonlijk voorstel namelijk:

→Natte en droge pakket beide per stuk voor €29,95
inclusief een instructie video waarvan jij alleen exclusief toegang krijgt!

→Wil je gebruik maken van deze werkende oplossing?

Meld je dan aan >>

Natuurlijk4Dogs een droom of realiteit?!?
Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.