Herfst Actie

actie loopt tot en met 30 november 2018

Veel mensen lopen niet alleen letterlijk vast met de vachtverzorging en zitten met de handen in het haar of wanneer je wenst in de vacht maar eigenlijk ook om de het gereedschap en werkmateriaal daarbij aan te schaffen om uiteraard zelf tijdens de workshop maar ook thuis aan de slag te kunnen.

Een cliënt attendeerde me op het volgende dat het te investeren bedrag te veel voor veel mensen is. Daarom heb ik het hierna volgend voordeel arrangement speciaal voor jou samengesteld.

Ik bied exclusief aan een workshop vachtverzorging compleet voor €249,95

Dit is inclusief de 3 basis scharen + vachtverzorging verzorgartikelen (shampoo & vachtspray) van het fantastische merk Natuurlijk4Dogs.

dit leer je o.a. bij een workshop bij www.vachtverzorging.com

Wat leer je en wordt jij er wijzer van?

Afhankelijk van wat jij wenst te leren en wat realistisch is om te leren wordt het te leren gedeelte in gezamenlijk overleg samengesteld. Denk bij Doodles bijvoorbeeld het knippen van het Doodle-Model of allen de berenpoten of doodle-koppie.

Daarentegen heb je een ander “ras” dan wordt dit geheel naar jouw verzoek ingevuld evenals het bijpassend gereedschap en materiaal. Tot onze beschikking staat een volledig professionele trimsalon inclusief waterblazers, föhns en bad etc. etc. Super Luxe!

De te houden datum & tijdstip plannen we uiteraard in gezamenlijk goefd overleg. Wat je in ieder geval weet is dat op termijn zo’n ±€5.000,00 bespaart op de levenslange trimsalonkosten.

Wil je weten wat andere mensen van de workshops die ze bij mij hebben gevolgd kijk dan HIER →  De link voor aanmelden vind je HIER →

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.