Uitgelicht Hond Shampoo

Blok Shampoo Uitleg. Hoe te gebruiken?
Leg het blokje 15 minuutjes in lauwwarm water. Maak de vacht nat. Maak met blokje, door heen en weer met het blokje over de vacht te gaan, schuim. Masseer het schuim volledig door de vacht en laat ±3 minuten intrekken. Spoel voor je gevoel het schuim eruit.

Handgemaakte vaste vorm blok shampoo voor de huid en vacht.

De blok hond shampoo maakt NIET zacht of pluizig maar behoudt de natuurlijke structuur van de vacht. Droogt de vacht niet uit en zal de vacht extreem voeden en verzorgen. Of zoals de vele gebruikers van de blok shampoos zegen “er is een soort van anti-klit in de blok shampoo verwerkt. Zo lekker voelt de vacht weer wanneer hij droog is”. Dit komt omdat wij de blokshampoo vanuit het standpunt maken dat de huid ook van de hond het grootste orgaan is en je hierop zuinig moet zijn.

Behalve dat deze hond shampoo perfect is voor honden, is hij bijvoorbeeld ook goed te gebruiken en zeer geschikt voor paarden. Het grote voordeel van ook weer deze hond shampoo is dat de natuurlijke vetlaag niet wordt aangetast of weggewassen en zelfs de natuurlijke vetlaag verbeterd.

Daarbij ruikt deze blok shampoo ook zeer neutraal, iets wat door honden zeer op prijs wordt gesteld. Natuurlijk geheel zonder toevoegingen van chemicaliën.

Binnen 24 uur nadat de hond met de hond shampoo is gewassen valt de vacht weer natuurlijk en ook als de vacht droog is geföhnd met bijvoorbeeld waterblazer. Door de basis ingrediënten wordt de vacht intensief verzorgt zonder droog aan te voelen of dat de vacht er uit gaat zien als droog uitgerafeld touw.

En… niet geheel onbelangrijk super zuinig in gebruik mits je de blok hond shampoo bewaard met een zeepbakje zoals op de website staat vermeld! Met een blokstuk kan je wel 50x je hond (formaat medium Labradoodle) wassen!

Natuurlijke ingrediënten.
De handgemaakte Basis Blok Shampoo heeft net zoals alle natuurlijk4dogs blok shampoo vanzelfsprekend de standaard natuurlijke ingrediënten zoals Sheabutter & Cocoa Butter & Glycerine, Amandelolie, Vitamine E & diverse Etherische oliën.

Daarom onderscheiden wij ons van anderen! Door deze natuurlijke ingrediënten ondersteund onze producten veel huid en vachtproblemen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.