Wil je over de vacht van je hond leren?

Van overal in Nederland en daar buiten krijg ik vragen over van alles van de vachtverzorging en toen dacht ik, hoe ga ik dit oplossen om zo toch iedereen te kunnen helpen maar niet keer op keer dezelfde vraag met hetzelfde antwoord te geven en op te lossen. Wie kent het niet je hond komt weer in de wintervacht en te samen met de wintervacht krijg je ook meteen dat je lieverd altijd maar aan het krabben is. De CV is alweer aan en je merkt het krabben wordt alsmaar erger. Hoe zou dit krabben toch kunnen laten ophouden?

Vannacht kreeg ik een brainwave en het idee is geboren namelijk een groep op Facebook waar alles over de producten die jou kunnen helpen en de workshops en wat al meer wat ter tafel komt wordt besproken. Op al jouw vragen komen de antwoorden. Zo gezegd zo gedaan en inmiddels ook al op Facebook als groep gerealiseerd!

Het is wel zo dat je heel makkelijk lid wordt van deze ondersteunende informatie en leer groep mét je Facebook account. En dit lidmaatschap is dan weer volledig gratis en levert je alleen maar wat op want het geeft jou antwoorden op je vragen zoals waarom klit mijn hond zijn vacht tocht altijd? Hoe kan je dit zelf oplossen zonder dat dit een vermogen kost. Op al deze vragen krijg je een antwoord dus klik op de link hieronder 🙂

Hier de LINK →

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.