Uitgelicht VachtSpray

De VachtSpray heeft een frisse lenteachtige geur die door vele gebruikers als prettig wordt ervaren. De VachtSpray geeft een super verzorgde vacht zonder dat je gebruik hoeft te maken van bijvoorbeeld een conditioner na het wassen. Ieder haartje wordt verpakt in een microfilm van natuurlijke ingrediënten zodat de wijduitstaande schubben (de schubben vormen de bakstenen voor de elementen van 1 haar) worden aaneengesloten en staan niet meer als haakjes uitstaan waardoor de vacht als zeer makkelijk kambaar wordt ervaren.

100% natuurlijk en de oplossing voor iedere vacht

Glanzend haar is een kwestie van gesloten haarschubben. Als de haarschubben gesloten zijn dan is het haar glad, en licht reflecteert nu eenmaal beter op een glad oppervlak. Hierdoor krijg je een glanzend effect. Dit is de reden dat beschadigd haar er dof uitziet en gigantisch klit.

De basis ingrediënten zoals Sheabutter & Cocoa Butter & Glycerine & Vitamine E & Etherische oliën aangevuld met natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat de vacht niet klit of pluizig wordt maken dat de vacht na een borstelbeurt weer als zijde aanvoelt.

Wederom een hoogstandje van technische kennis gecombineerd met de vruchten van de natuur. Hieronder uitleg over de huid.

De opperhuid bevat haarfollikels waar het haar uit groeit. Van elke haar zit er een gedeelte in de huid, de haarwortel en steekt er een gedeelte uit de huid, de haarschacht. De haarschacht bestaat uit keratine of hoornstof. Dit is dood materiaal. Het pigment in de huid bepaald de kleur van de haren. Pigmentkorrels komen alleen voor in de kleuren bruin en zwart. De vachtkleur wordt bepaald door de verhouding tussen de zwarte en de bruine korrels. Bij een gebrek aan pigment is de vacht wit.

Iedere haar heeft een spiertje die de haar rechtop kan trekken. Op deze manier vormt er een luchtlaag tussen de haren die dient ter isolatie van het lichaam.

DIRECT BESTELLEN klik HIER >>

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.