Hart voor een Hond – Kerstactie

Ken jij iemand die wel een opsteker kan gebruiken?

Ik wil ook graag mijn steentje bijdragen en daarom stel ik 1 trimbehandeling beschikbaar aan mensen die het financieel niet breed hebben.

Ik wil jullie oproepen om aan de mensen om jullie heen te denken die heel graag naar een trimsalon zouden willen, maar er gewoonweg niet het geld voor hebben.Ik wil wel met klem benadrukken dat alleen mensen in aanmerking komen die het ook écht nodig hebben en het moet om een klein tot middelgroot hondje gaan.

Dus gebruik jullie hart met verstand en gun iemand met weinig geld ook een bezoek aan Trimsalon Knip.

Het reglement:
* Je liked hier mijn zakelijke Facebook pagina
* Je benaderd degene die je op het oog hebt en je vraagt of hij of zij interesse heeft. Zo ja, plaats hieronder een bericht en je stuurt me een privébericht met de naam en contactgegevens van de persoon in kwestie en een foto van de hond.
* Je mag niet jezelf opgeven
* Zijn er meerdere kandidaten?Ik zal dan loten wie er voor in aanmerking komt.
* De trimbeurt zal na 8 januari 2019 plaatsvinden en op basis van beschikbaarheid in mijn agenda
* Inzenden tot en met 24 december 2018
* De bekendmaking van de winnaars zal plaatsvinden op kerstavond hier op de Facebookpagina van Doodle Trimsalon Knip.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.