Ohh nee niet weer ❄️

Wellicht herkenbaar voor de langharige honden en katteneigenaar je hebt net de vacht goed onderhanden genomen en nee hoor alweer klitten in de vacht en feitelijk kun je opnieuw beginnen. Je denkt gaat dit dan nooit voorbij of over?

Nee inderdaad wanneer je op dezelfde manier als hoe je de vachtverzorging doet verder gaat dan zullen de klitten en vervilting blijven komen en je blijven teleurstellen. Ik zeg dit omdat wanneer je de meest accurate toekomst wil voorspellen je naar het verleden dient te kijken.

Hoe krijg je dan de vacht mooi los zonder klitten en dat hij laten we zeggen 3-4 weken klitten vrij is?

Dat kan alleen wanneer je vanaf de basis de problemen met de vacht aanpakt. De afgelopen meer dan 35 jaar heb ik ontelbare kennels, fokkers, showers en huishondenbezitters blij en vooral geholpen door mijn manier van verzorgen de zogenaamd Weinig Doen Veel Resultaat of te wel WDVR te leren en vooral veel tijd over houden voor andere zaken!

Wil jij ook voor jouw hond, kat of paard de Weinig Doen Veel Resultaat methode leren neem dan contact met me op! Stel je toch is voor 3-4 weken en ook vaak langer een mooie langharige hond in huis die niet verhaard of waar klitten in zitten en erger nog vervilting, te mooi om waar te zijn zou je zeggen…

Wat doe je om zelf de Weinig Doen Veel Resultaat methode onder de knie te krijgen? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.

=

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.