Dit wist je niet want anders…

had je al veel eerder net zoals al die anderen die je voorgingen al een workshop over vachtverzorging gevolgd. De prijs voor een workshop voor Trimmers/sters & particulieren voor Doodles en Boomers (o.a. Asian) hiervan is de prijs verrassend en zal je positief verbazen. overigens slechts meer dan 35+ jaar ervaring (internationaal) pionier voor maken van 100% natuurlijke verzorgproducten Natuurlijk4Dogs.

En niet alleen dat maar ook de grondlegster/ontwikkelaar/fabrikant van het originele Dog’s Stuff (Apeldoorn) merk van eerste Nederlandse vachtverzorging producten lijn voor dieren, zij geeft de workshops. Hoe cool is dat.. en 1 ding staat garant namelijk dat je gegarandeerd met heel veel praktische informatie naar huis gaat en zo zelf in staat bent om jouw knuffel te verzorgen.

Daarbij ben je niet tevreden dan is het geld terug garantie!

Overigens meld je aan op de informatie bulletin dan worden de aanbiedingen automatisch op je virtuele deurmat neer gelegd makkelijker kan het niet. Je mist nooit meer wat en voor de inschrijvers van de lijsten heb ik regelmatig wat extra’s wat niet op deze  website staat vermeld. Wil je jezelf aanmelden klik dan hieronder op de button.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.