* WAARSCHUWING vuurwerk *

* Waarschuwing *

Op meerdere websites worden Vetranquil tabletten aangeboden tegen angst voor vuurwerk en harde knallen. Vetranquil is een narcose middel waarbij de dieren het geluid heel scherp kunnen waarnemen, maar niet kunnen reageren doordat hun spieren verslapt zijn.

Daarnaast mag het absoluut niet gegeven worden bij dieren met epilepsie.

Koop dit middel dus a.u.b. NIET! Overleg met uw dierenarts wat u het beste kunt geven tegen vuurwerkangst bij uw dier. Denk er over na om bijvoorbeeld een gedragstherapeut in de arm te nemen. Ik krijg dan vaak de vraag wat is een goeie? Hierover kan ik heel snel zijn namelijk eentje die niet alleen in geld denkt maar in het belang van de hond. Je merkt dit gauw genoeg want de geldwolf begint al snel over geld en de voordelen van abonnementen terwijl de therapeut die in het belang van de hond denkt en handelt zich eerst verdiept in de problematiek voor hij of zij over geld begint.

Ook een eye-opener is dat een gedragstherapeut bewezen dienst laat zien en ook in jouw taal kan uitleggen waarom dit een bewezen therapie is. Daarbij helpt altijd om zelf jezelf meer te verrijken met eigen inzicht in de geest en de werking van de geest van de hond. Snap en begrijp je hoe een hond denkt dan is vanzelfsprekend de oplossing voor jouw hond ook bij jou en dat is volgens mij de definitieve oplossing en zeker een gevoel van ik ben het waard jouw baasje te zijn!

Een homeopathisch succes behaal ik met Bach Resque die je in druppels en pil en zelfs pastilles hebt. Wel een paar dagen van te voren mee starten maar zoals gezegd overleg altijd met je dierenarts!


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.