Waarom een dief zijn?

Waarom ben ik met de blokzepen begonnen te maken en produceren? Het antwoord is heel simpel omdat ik zo min mogelijk niet gewenste ingredienten wenste in de shampoo voor mijn honden. Hun leven dient net als die van mij zo “schoon” mogelijk te zijn waarbij mijn insteek is dat wat je niet wenst dat gaat ook niet in hun eten of verzorgartikelen!

Wat hierboven staat is mijn gehele uitgangspositie voor alles wat ik maak of nog ga ontwikkelen en ga maken! Voor nu heb ik de 2-1 Shampoo onder de loep genomen en een video van gemaakt die HIER → te zien is! In deze video leg ik een en ander uit en krijg je antwoorden op je vragen van wat er in zit en waarom. Vanaf vandaag zal ik wekelijks een product onder de loep nemen en uitleggen.

Heb jij zelf vragen voor mij over producten aarzel niet om ze mij te stellen d.m.v. een e-mail of what’s app. De contact gegevens staan op de webpagina: CONTACT → Ik zal ook live gaan en dan kan je meteen je vragen stellen! Laat me weten welk tijdstip voor jou werkt en ook welke dagen dat jij in staat bent om live uitzendingen te volgen?

De titel “waarom een dief zijn?”, is refereren aan je eigen portemonnee. Ik leg uit waarom de blokzeep een voordeelzeep is. Nieuwsgierig geworden ga dan de live uitzending bekijken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.