Hoe gebruik je een blokshampoo?

De vraag “hoe gebruik je een blokzeep of blokshampoo?”. In deze video wordt heel duidelijk en stap voor stap uitgelegd hoe een blokzeep of blokshampoo te gebruiken. Wat de voordelen zijn wanneer je een blokzeep en blokshampoo gebruikt. Zoals zo vaak door mij gezegd de voordelen van een blokshampoo of blokzeep zijn eindeloos te noemen. Uiteraard zal ik de voordelen van een blokzeep en blokshampoo ten opzichte van de reguliere shampoo zeker hier op een rijtje voor je zetten.

Allereerst heeft de blokzeep en blokshampoo van Natuurlijk4Dogs geen chemische siliconen of SLS of parabenen als grondstoffen en ingredienten erin verwerkt. De blokzeep en blokshampoo hebben uitsluitend voedende natuurlijke ingredienten waardoor de uiteindelijke jas (vetlaag) van het dier niet wordt aangetast en dat is wel handig zo in de winter!

Maar niet alleen de winter ook gedurende het gehele jaar is het gebruik van de blokzeep en blokshampoo een must have omdat de reguliere shampoo wel de jas uitdoet met als gevolg dat de vacht die met een reguliere shampoo is gewassen gaat stinken en niet alleen dat ook nog is dat de vacht heel snel weer vettig eruit ziet en voelt. Dit vettig eruit zien komt omdat de huid haar natuurlijke vetlaag mist en als een gek weer dit “talg” gaat aanmaken en zo zit je in een vicieuze cirkel.

Door de voedende en herstellende werking van de blokzeep en blokshampoo krijg je een prachtige glans na de wasbeurt en worden oneffenheden zelfs op gelost. De blokzeep en blokshampoo zij zeer ondersteunend bij bijvoorbeeld schilfers in de vacht of een dof aanzicht. De blokzeep en blokshampoo zijn gewoon parels van ons assortiment omdat ze voor heel veel vachten een perfecte oplossing zijn.

Hier alle voordelen en gemak op een rijtje gezet:

  • Super zuinig
  • Super schoonmaken
  • Niet schuimen
  • Langdurige geur
  • Ontwarrend
  • Kortere droogtijd
  • Minder watergebruik
  • Minder elektra gebruik
  • Tast niet de vachtstructuur aan

Heb je een langharige of middellange vacht bij je hond dan kan je met behulp van gekookt water (om bacterie groei te voorkomen) de blokzeep en blokshampoo weken in een bakje en zo op die manier het papje wat dan ontstaat goed tussen de haren aanbrengen! Maak niet meer dan voor 1x omdat je niet wil dat er bacterie shampoo gaat groeien. In de categorie blokshampoo → vind je de verschillende type en soorten blokzeep en blokshampoo met een ieder zijn specifieke werking en eigenschappen!

Heb je ondanks alle uitleg toch vragen weet dan dat tijdens kantoren mijn begeleidingsteam voor je klaarstaat om je verder te helpen met alle vragen over de blokzeep en blokshampoo specifiek voor jouw situatie! Zodat ook jij bij de groep van mensen behoort die alleen maar de natuurlijke verzorgproducten gebruikt voor je allerliefste harige vriend.

Wil je ook de blokshampoo aanschaffen die in de video wordt getoond kijk dan bij de hond shampoo → of klik HIER → Met zuinig wordt bedoelt dat je wel 50x een middelgrote hond kan wassen zoals bijvoorbeeld een medium Doodle.

Omdat je al zo ver bent gebleven en aan het lezen bent geef ik je een éénmalige winkelmandje korting van €2,50 Wat je doet geef in je winkel mandje bij het afrekenen de kortingscode: hondzeep en automatisch wordt de korting dan verrekend tijdens het afrekenen.

Ga alleen voor het beste en gebruik de blokzeep of blokshampoo van Natuurlijk4Dogs.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.