Hij is er de Doodle Shampoo

Wat begon als een grap is nu realiteit namelijk een echte 100% natuurlijke & chemisch vrije Doodle Shampoo of wanneer je wenst een Labradoodle Shampoo of BernerDoodle Shampoo of GoldenDoodle Shampoo. De Doodle Shampoo is bedoelt en bestemd voor alle vachttype van Doodles vandaar ook de naam Doodle Shampoo.

Om het een en ander uit te leggen heb ik een video gemaakt die je hieronder kan vinden. Wens je een specifieke werking die een shampoo dient te bezitten en voor je vacht uit te voeren dan is het raadzaam om je keuze te lagen afhangen en te kiezen op de werking van de zeep!

Heeft je Doodle een vacht die typisch Doodle eigen is dan kan je kiezen voor wat betreft de keuze vloeibaar of vast net waar jouw voorkeur naar uit gaat! Beide shampoos zijn gebruiksklaar en zeer zuinig in gebruik en doen alleen wat je van een shampoo verwacht wat ze doen namelijk alleen de vacht schoonmaken zonder de vetlaag of structuur weg te halen of te veranderen.

Wil je bijvoorbeeld bij een zware curly vacht de krullen wat losser hebben zodat het borstelen wat makkelijk gaat en de curly vacht wat minder snel klit?

Mijn advies in deze is dan om een van de twee conditioners na het wassen te gebruiken. Doordat ieder haartje van de vacht volledig wordt behandelt door beide conditioners verbeter je de haarstructuur van uitstaande schubben naar mooi aaneengesloten schubben. Een detail foto over een haar is hierboven te zien.

Alle voordelen van de Doodle Shampoo of om specifiek te zijn een perfecte honden shampoo zijn:

  • Volledige vacht en huidverzorging voor alle doodle haartype
  • Prachtige glans van de vacht
  • Voorkomen en bestrijden van klitjes
  • Preventief tegen een hondengeur
  • Zo nodig elke dag de vacht kunnen wassen
  • Aanpakken van schilfers
  • Zuinig in gebruik

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.