Hoe gebruik je vloeibare shampoo

Wou je nu altijd al weten hoe je de vloeibare shampoo → gebruikt en wat de vloeibare shampoo → nu eigenlijk doet? Kijk dan naar de video hierboven waarbij de hoofdrol speelsters zijn Keeshond “Tess” en trimster “Selina”. Wat overduidelijk is dat de vloeibare honden shampoo van Natuurlijk4Dogs niet overmatig schuimt en meer en meer bubbles maakt. Integendeel je ziet dat de shampoo goed schoonmaakt om vervolgens niet te veel te schuimen en zodoende hoef je niet te veel water te gebruiken.

Wat doet de vloeibare shampoo → wel voor de vacht van jouw hond? Devloebare honden shampoo verwijdert alleen het vuil en die aspecten die niet in een hondenvacht thuis horen en verder niet. Met als gevolg dat de “jas”van de hond volledig in takt blijft en daar waar het nodig is wordt verbeterd.

Wanneer je als finishing touch de vloeibare conditioner → van Natuurlijk4Dogs gebruikt ben je zeker bij middellange vacht en zeer lange vacht ervan verzekerd dat de vacht niet gaat klitten. Aan de uiteinden van de haren van de vacht als een soort van wax de Multi-Creme → aanbrengen. Het eind resultaat is fenomenaal. Een mooie makkelijk doorkambare glanzende aangenaam ruikende vacht.

Wil je voor bijvoorbeeld met showhonden de vacht papilotteren dan is bovenstaande perfect om als uitgangspositie te gaan starten en afhankelijk van je wensen wat je wenst dat er dient aan vacht te gaan groeien of datgene wat er reeds aanwezig is in topconditie te behouden. Wat ook tot onze service behoort en mogelijk is dat we een en ander specifiek voor jou afstemmen en met producten kunnen invullen om jouw wensen en eisen en niet geheel onbelangrijk jouw resultaat behalen!

Doordat de expertise voor showvachten bij Natuurlijk4Dogs ruimschoots (internationaal) aanwezig is, zijn we in staat aan heel veel vragen voldoen. De lijnen voor contact tussen producent en fokker, shower en particulier zijn kort en zeker direct waardoor de oplossingen redelijk snel voor wat betreft de invulling van natuurlijke producten te realiseren zijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.