Anti-Klit Spray

Anti-Klit Spray korting

klik hier voor de anti-klit vachtspray:https://www.natuurlijk4dogs.nl/wp/winkel/antwoord-oplossing-voor-vachtproblemen/hulp-bij-huid-vachtproblemen/vachtspray-groot/Hier de kortingscode: 25%

Geplaatst door Natuurlijk4Dogs Vachtverzorging Specialist op Maandag 17 juni 2019

De kortingscode is alleen geldig op de dag van maken van de video. In deze video staat de kortingscode vermeld. Wil je op de hoogte blijven over product informatie en kortingscodes volg dan mijn zakelijke Facebook pagina en wanneer je dan toch op mijn Facebook pagina bent geef dan meteen een duimpje omhoog. Mijn dank is heel groot want zo help je mij weer verder.

HIER → vind je mijn anti-klit sprays → om direct te kopen! Ervaar de wellness voor je hond en zijn of haar natuurlijk glanzende vacht. Ervaar hoe het is om nooit meer tijdens het borstelen te hoeven stressen van ellende omdat je steeds tegen hetzelfde aanloopt namelijk die vervelende klitten die maar eindeloos blijven doorgaan en waar geen einde aan komt al zou je het willen.

Met de standaard Vacht Spray krijg je al 85% minder klitvorming en simpel gezegd klitten hoe mooi is dat? Stele je is voor dat je de voorbereiding doet voor het borstelen en in plaats van weg te lopen en zichzelf te verstoppen komt je Doodle naar je toe en wil geborsteld worden. Een droom die jij nog zo niet ziet gebeuren? Integendeel samen met de Vacht Spray gebeurt dit en zie je de ommekeer van de vachtverzorging tijdens het borstelen!

Heb je nu geen idee hoe je een hond samen met de vacht spray kunt verzorgen daarvoor heb ik voor puppen en volwassen honden een weekschema gemaakt als een ruggensteun die je gaat helpen en adviseren. Alles met als doel de vachtverzorging zo eenvoudig maar ook effectief te hebben en te houden. Doe er je voordeel mee en zijn er vragen dan staan de contact gegevens te vinden hier op de website op het webpagina genaamd contact.Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.