Temperatuur allert

  • LET OP: TEMPERATUUR ALERT
    De komende dagen worden er zeer hoge temperaturen verwacht, het Nederlands Nationaal Hitteplan is actief geworden. Dit houdt in dat het in de busjes van de pakketbezorgers erg heet is. Dit kan zorgen voor mogelijk smelten van producten. Wil je zeker zijn dat je producten niet smelten? Bestel dan een paar dagen later als de temperatuur weer wat meer “normaal” is geworden. We geven op dit moment geen garantie op “niet smelten”.

Het goede nieuws voor je viervoeter is, dat je ook tijdens en met de hitte wat voor ze kan doen en vooral voorkomen van blaren op de voetzooltjes namelijk namelijk de Multi-Crème → op de voetzooltjes aanbrengen zodat deze niet verbranden door de opgewarmde asfalt en trottoir. De vacht insprayen met de heerlijk verkoelende Vachtspray → is naar mijn idee dat je goed voorbereid bent en doet zeker dierenarts kosten voorkomen.

Zo heeft jou viervoeter geen last van de hitte en neemt hij onverhoopt toch een duik in een verkoelende vijver of beek dan weetje door de Vachtspray → dat de vacht niet als een bosje warrig touw eruit gaat zien en hij vervolgens niet gaat stinken als een gierput maar door de Vachtspray → lekker ruikt en lekker blijft ruiken door de zalige geur die de Vachtspray → geeft aan de vacht.

Gaat jouw hond lekker zwemmen in een hondenbadje wat je voor hem hebt neergezet dan weetje uit ervaring dat daarna de vacht onaangenaam ruikt. Een simpele edoch doeltreffende oplossing is een snelle wasbeurt met de Hond Shampoo → die nog geen €0,25 per wasbeurt kost dus daarvoor hoef je het niet te laten. Vind je wassen te veel werk dan lekker insprayen met de Vachtspray → en het gestink is voorbij en de vacht voelt weer lekker zacht aan en ruikt heerlijk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.