Luisteren is een kunst

Regelmatig krijgen we e-mails van bezoekers van de website en eveneens Natuurlijk4Dogs fans. Het ontvangen van e-mails van jou vinden we echt helemaal te gek en maakt ons ontzettend blij om wat van jou te horen en te lezen. Alles wordt door ons gelezen en alle vragen van jou worden individueel beantwoord. De messenger wordt door een bot en ook door ons zelf beantwoord.

Na het lezen van de opmerking in Facebook hebben we besloten om het idee en voorstel van een trouwe fan door te voeren op de website. Wanneer een idee in productie wordt gebracht gaat hiervoor nog een heel traject aan vooraf. Wil je hier meer van weten laat ons dit vooral middels commentaar of e-mail weten 😉

doodle met tekst I love my doodle

Wat is er op de website gedaan?

Speciaal voor alle Doodle bezitters is er nu een eigen stukje en plek op de website zodat alles super snel gevonden kan worden voor de Doodlefans zoals jij gevonden kan worden. Zo weet je meteen wat speciaal voor de Doodle hondenvacht geschikt is en door Doodle eigenaren wordt gebruikt. Heb je een hulpje stand-by nodig dan is het raadzaam bijvoorbeeld een weekschema voor verzorging van een Doodle GRATIS te downloaden.

Inmiddels zijn er al diverse specialistische Doodle producten in de webshop te vinden zoals Doodle Shampoo vloeibaar, Doodle Shampoo blok, Doodle Vacht Spray, Doodle Conditioner, Doodle Parfum en allemaal hun specifieke werking hebben voor jouw Doodle.

Wil je niet nooit meer klitten en een Doodlevacht waar niet door te komen is dan is de volgende aanpak een optie die tot een oplossing leidt en je een mooie glanzende vacht hebt.

Wat en hoe doe je de Doodlevacht goed behandelen met resultaat geen klitten?

Allereerst geef de huid en vacht van je hond een masker met de Leave-In conditioner. Laat dit een geruime tijd van 2-3 uur intrekken.
Dan wassen met de Doodle Shampoo en je kan zelf kiezen voor een vloeibare of blok vorm de keuze is aan jou want de werking van beide shampoos is identiek.
Beetje Conditioner als kers op de taart om vervolgens de vacht langzaam droog te blazen met een milde temperatuur van föhn.

Tijdens het föhnen een aantal keren de vacht insprayen met de Doodlevacht Spray en je zal merken dat de middelkam door de vacht heen glijdt. De klitjes behoren tot het verleden en deze behandeling kan je zo nodig 1 x per week doen en na een aantal weken zal je zien dat dit niet meer nodig is en je kan veranderen naar bijvoorbeeld 1 x per 2 weken en dan naar 1 x per 3 weken tot jij met jouw Doodlevacht in de natuurlijke balans en evenwicht bent die bij jou Doodlevacht hoort en past.

Heb je ondanks deze uitleg toch nog vragen aarzel dan niet om me aan de jas te trekken met een belletje of e-mail.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.