De Stokhaar hoe doe je dat dan?

Een haar en vacht variant die voor veel dieren shampoo product ontwikkelaars een echte lastpost is dat is de kort en of langharige stokhaar vachten.

Nu hoor ik je denken waarom dat dan?
Heel simpel gezegd en uitgelegd de stokhaar vacht daarvan dienen de dekharen hard en stevig te zijn. Hier heb je precies de crux en de weerstand van alle eigenaren met honden met stokharen die lang of kortharig zijn namelijk wanneer er met andere shampoo dan Natuurlijk4Dogs wordt gewassen of wel wat ik noem traditionele shampoos dan worden deze stokharen zacht en dus niet rastypisch en kunnen de stokharen niet meer hun werk doen namelijk beschermen tegen weersinvloeden zoals kou en warm maar ook nat en droog.

schematische weergave van stokharen

Hierboven zie je een schema voor wat betreft de lengte aanduiding van een vacht en hoe de bovenvacht en ondervacht tot elkaar verhouden.

Wat is dan zo anders aan de shampoos van Natuurlijk4Dogs voor de stokharen?
Heel simpel gezegd en gesteld de shampoos van Natuurlijk4Dogs veranderen geen enkel vachtstructuur dus ook niet die van de stokhaar vacht. Door wassen wordt iedere vacht wat zachter daar ontkom je niet aan, omdat je nu eenmaal wast met water en water maakt iedere vacht zachter. Hierin maakt het type vacht of structuur niets uit. Wat wel uitmaakt is wat doen de ingrediënten van de shampoo die je gebruikt met deze structuur of type vacht. Belangrijk om te weten is of dat de vacht wel zal herstellen van de wasbeurt of dat je met permanente schade is.

Door de samenstelling van natuurlijke ingrediënten van de shampoos van Natuurlijk4Dogs wordt niet nog is extra zeg maar een soort van wasverzachter en dan in dit geval de hondenshampoo eraan toegevoegd en heb je na de wasbeurt een lekker fluffy-vachtje iets wat je als stokhaar vacht echt niet wil of wenst! De honden shampoos van Natuurlijk4Dogs doet wat ze dient te doen namelijk het overtollig talg, vet en vuil uit de vacht verwijderen en niet meer dan dat.

De vacht wordt NIET chemisch behandelt of erger nog beschadigd waardoor je direct ziet dat de vacht plakkerig en plat valt integendeel de vacht zal mooi vol en met volume vallen zonder aan te voelen als een poederdoos. Wat je ook niet wil of wenst bij de zogenaamde langharen is dat de ondervacht/wol helemaal klit of erger nog vervilt. Scheren is dan vaak de enige optie. Het goede nieuws is dat jij voordat je gaat wassen de keuze maakt waarmee je jouw hond gaat wassen. Kies je voor de chemicaliën of de niet belastende natuurlijke shampoo van Natuurlijk4Dogs.

Wie kent nu niet de Duitse Herder die wanneer het regent er uit ziet als een pakje boter en enorm stinkt. Je wil hem eigenlijk niet lekker aaien of knuffelen van de stank want je weet je handen ruiken daarna heel vies. De oplossing is een lekkere wasbeurt met een van de vaste of vloeibare vorm shampoos van Natuurlijk4Dogs. Deze shampoos zullen de vacht ondersteunen en verbeteren daar waar mogelijk.

Ben je naar aanleiding van dit artikel enthousiast geworden en wil je zelf de shampoos uitproberen dan heb ik een heel mooi aanbod voor je met een mooie korting omdat je tot het einde van dit verhaal bent gebleven.

Speciaal voor jou heb ik het volgende samengesteld.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.