De herfst wist je dat de honden haren ook verharen met een reden?

Goede morgen allemaal ðŸ™‚ Ik zit lekker aan het ontbijt, wat zo vooruit te mijmeren en vraag me af het volgende namelijk waar lopen jullie nu tegen aan met de verzorging van je allerliefste vriend wanneer we met de agenda zo langzaam glijden naar de herfst en dan is de winter er al weer. Wisten jullie dat de verharende honden vachten in het najaar verharen met een specifieke reden? De reden hiervoor is heel simpel de hond maakt zijn jas klaar voor de winter om het in de winter wanneer hij naar buiten gaat voor de dagelijkse wandelingen met jou dat hij het lekker warm heeft. Ik schrijf nu hij maar hij kan natuurlijk ook een zij zijn 😉

ik heb genoten tijdens de wandeling en mijn baasje weet door Natuurlijk4Dogs producten wat aan mijn vacht te doen om mij weer schoon en lekker ruikend te krijgen!


Zijn het de modderige natte vieze vieze berepoten of juist de klitten die overal in de vacht springen als sneeuw voor de zon, ook wanneer je net je lieve vriend hebt geborsteld. Je komt terug van de ochtend wandeling en daarna tijdens de koffie/thee zie je met afschuw dat de klitten al weer in de vacht zitten. Langzaam aan komt je tot het punt dat je voor de vachtverzorging tot wanhoop wordt gedreven. Je houdt van je knappe lieverd maar je wil ook dat hij er verzorgd en mooi , lekker ruikend eruitziet!

Of ….. en dit vind ik persoonlijk het aller vieste van alles, namelijk de geur wanneer de vacht nat is geworden van de inmiddels dauwdruppels in de morgen en wanneer jouw allerliefste schat dan weer binnenkomt in een lekker warm huis. Je ruikt meteen die penetrante geur en denkt wow dat stinkt en hoe komt dat?!?!?!

Dat wil je wel niet denken en meteen voel je schuldgevoel wanneer je realiseert wat je denkt maar zeg nu zelf wie denkt dit bij tijd en wijle nu niet is…………. Maakt jou ook niet een slecht baasje zeker wanneer je weet dat hieraan direct wat te doen is.

  • Daarom laat mij is weten waar lopen jullie met de verzorging van jouw allerliefste harige vriend nu tegenaan?
  • Wat en waarvoor zouden jullie graag een oplossing wensen voor willen voor jouw harig familielid?
  • Waar wordt jij als goed verzorgend baasje nu direct mee geholpen?

Laat het me weten in een reactie hieronder dit bericht en vul het formulier in. Onder de inzenders van antwoorden verloot ik iedere maand een leuke verrassing die kosteloos naar je wordt opgestuurd. Direct voordeel en oplossing voor de vacht.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.