#Goldendoodle JIP #vachtoplossing

De Doodles ze zijn er in vele varianten, kleuren, type vachten en maten en het mooie voor de Doodles is dat we speciaal voor jou Doodle verzorgartikelen hebben ontwikkeld die jou helpen en een oplossing bieden bij de intense vachtverzorging.

Wie herkent niet de volgende situatie namelijk je wil je Goldendoodle wassen maar je ervaring is dat na het wassen de vacht nog erger klit dan voor het wassen. Er is geen doorkomen aan en in plaats van een lekker ruikende glanzende vacht ziet de vacht eruit als uitgerafeld touw. Dit had je niet voor ogen 🙁

Wat wel?

De foto hierboven laat precies lezen hoe, wat en met name waarmee je de Doodle lekker kan verzorgen en dan toch zeker voor 10-12 weken lang de Doodle vacht weer klaar is. Uiteraard tussentijd wel insprayen met de Doodle Spray en wil je alles klitvrij houden adviseer ik wel 1 x per week uit te blazen en minimaal 2-3 keer per week in te sprayen met de Doodle Spray.Zit je nu in de wisselvacht dan is extra aandacht zeker vereist en kom je er niet uit kun je altijd contact → met mij opnemen.

De plek hier op de website waar alles over de exclusief gemaakte producten voor Doodles kunt vinden is hieronder met de oranje button te vinden Wil je een makkelijke vacht met weinig onderhoud is bovenstaande oplossing in de foto speciaal voor jou bedoelt. Wekenlang ruikt je Doodle lekker en heeft de vacht geen klitten of gaat snel klitten een ware droom.

Je kunt samen genieten van fijne wandelingen want je weet de vacht droogt snel en klit niet meer! Jouw Doodle ziet er verzorgt uit en wanneer je knuffelt ruik je weer die specifiek lekkere geur en is jouw Doodle jouw knuffelbeertje.

Ga snel kijken en klik op de oranje knop hieronder voor alle voordelen zoals geen klitten, geen droge vacht en vooral wel een zeer aantrekkelijk Doodle die lekker ruikt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.