🍂 Herfst TIP! 🍂 voor honden🍂

Hier op deze webpagina waardevolle herfsttips voor jouw hond(en) als eigenaar van jouw allerliefste bezit want wat doen we nu heel graag met de herfst?
Juist wandelen in de prachtig gekleurde bossen met de typische herfst geur. Helaas brengt de prachtige natuur ook gevaren en als je wenst problemen met zich mee. Er zijn namelijk noten, vruchten en paddenstoelen die giftig zijn of verstopping veroorzaken.

Let dus goed op als je met je hond aan het wandelen bent. Mocht je hond wel het één en ander hebben opgegeten, houd het dier dan goed in de gaten. Laat niets aan toeval over. Wat niet te doen is proberen de #hond te laten braken want dit kan juist averechts werken en krijg je iets wat je juist niet wenst.

Bij twijfel altijd contact opnemen met jouw dierenarts!

Kan je zelf nog iets doen voor de vachtverzorging zodat je geen klitten krijgt?
Jazeker want de herfst typeert veelal door de regen en ja onze lieverds moeten er gewoon uit waardoor de vacht regelmatig nat wordt. Een vacht die niet regelmatig met de correct shampoo in bad gaat die reuk je gewoon. Zal je zeggen mijn hond niet hoor en dat klopt want wij mensen passen ons aan in onze leefomgeving. Je went aan jouw hondengeur alleen krijg je bezoek dan ruiken zij wel de hondengeur en wil je dat?

De hondengeur die je ruikt is overigens niet anders dan een verrottingsproces in de hondenvacht vandaar dat buitenstaanders of mensen die niets met een hond hebben zeggen “je hond stinkt!”. Zij zijn niet gewend (dagelijks verblijven in deze hondengeur) aan jouw specifieke hondengeur.

Hoe kan je dit snel oplossen?
Heel simpel door 1 week de vacht van jouw harig familielid in te sprayen met de VachtSpray en na 1 week is de hondengeur weg en kan je de onderhoudsfrequentie aanhouden van 1-2 keer per week de vacht insprayen.

Hier jouw speciale introductie aanbod:
1 groot verpakking VachtSpray voor €9,00 in plaats van €9,95
Voer de volgende kortingscode in bij je winkelmandje: vachtspray
Om te bestellen klik op het plaatje SALE → hieronder

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.