🐾🐾Dierendag 2019🐾🐾

Ook dit jaar natuurlijk op 4 oktober 2019 weer wereld dierendag! Speciaal en exclusief voor jou hebben we de 5 musthaves voor dierendag samen gesteld. Wat nog mooier niet alleen hebben we deze lijst samengesteld, vandaag ook nog is een leuke korting voor deze 5 must haves of te wel de 5 dingen die je echt voor je viervoeter moet hebben kun je voor een aantrekkelijke prijs aanschaffen.

5 must haves voor dierendag 2019

De nummer 1
Je kent het wel het is bijna weekend en je wil eigenlijk jouw knappert meenemen op viste maar ja die geur dat is dan beslist weer minder. Geen nood in een handomdraai ben je van die hondengeur af met de HONDEN PARFUM met geur Natuurlijk4Dogs. Normaal kost 50 ml €9,95 en nu voor €7,95

De nummer 2
Om geen klitten te hebben weetje dat je jouw haarbal regelmatig in bad dient te doen met de 2-1 Shampoo. Zo heb je geen kliten en ga je ze ook niet krijgen. Zoals de naam verraad hoef je hierna geen conditioner te gebruiken want die zit er al in.
Normaal kost 1 blok €19,95 en nu voor €14,95

De nummer 3
We kennen ze wel de zwarte kleine vliegensvlugge vlooitjes die je ziet wanneer je jouw hond op zijn rug legt want dan racen ze over de buik van je hond heen. Wil je nu een niet chemische oplossing dan is de in Insecten Spray een ideale oplossing.
Normaal kost 50 ml €7,95 en nu voor €5,95

De nummer 4
Wie kent hem niet de VachtSpray die eigenlijk het antwoord is op veel huid en vachtproblemen zoals huidschilfers, altijd maar krabben en bijten eczeem plekjes zijn er slechts een paar om te noemen waarvoor de VachtSpray een oplossing is.
Normaal kost 50 ml €5,95 en nu voor €4,95

De nummer 5
De winter komt er weer aan en dan heb je de koude nachten met aan vriezen van ijs van trottoir en wegdek. Of de sneeuw en ijzel die gemene sneetjes in de voetzooltjes brengen. De ideale oplossing is dan voor directe hulp en bescherming Multi-Crème.
Voor de middel pot geen €19,95 maar €14,95

Deze aanbiedingen is deze gehele week te bestellen tot zaterdag 5 oktober 2019. Daarna is de aanbieding voorbij.

Klik HIER voor jouw voordeel pakket →

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.