Duitse Herder waarom dat?

Waarom een artikel over een Duitse Herder hoor ik je denken? Die hebben toch niet zo veel vacht en dan hoef je toch niet extra vachtverzorgingsproducten te gebruiken of überhaupt wat aan verzorgartikelen te gebruiken?

Niets is minder waar en de voorgaande stelling is volledig onjuist. Een Duitse Herder kan zeker regelmatig een wasbeurt gebruiken en daarbij ook regelmatig een vachtspray tijdens de borstelbeurt gebruiken omdat, en nu komt de clou en antwoord op je vraag, omdat dit type vacht weerbestendig dient te zijn gezien de functie en werk taak van dit type hond. Voor Duitse Herder kan je natuurlijk ieder type herder of anders gezegd een werkhond invullen.

Doordat de shampoos van Natuurlijk4Dogs ervoor zorgen dat jouw hond zijn vetlaag niet wordt weggenomen maar behoud en daar waar de vetlaag is verstoord door kachel, verwarming, medicijn gebruik of wat voor invloeden die je maar kunt bedenken maar de vacht ziet er niet glanzend uit daarvoor hersteld de shampoo direct de huid en vacht van jouw hond. Direct zie je weer glans en merk je dat jouw hond veel minder tot nauwelijks meer krabt.

Een trimsalon met een hart voor de zaak werkt met de producten van Natuurlijk4Dogs want die trimsalon heeft uitsluitend het welzijn van jouw hond voor ogen. Vraag is bij een volgend bezoek waarom jouw trimster met welke producten werkt en of ze ook weet wat erin zit en waarvoor? Krabt of ruikt jou hond na een paar dagen alweer vies na een kostbaar bezoek aan de trimsalon weet dan dat de hond niet is gewassen met een natuurlijk product maar dat zijn of haar vacht reageert op de chemicalien die erin zijn gestopt. Weet ook dat de huid van jouw hond direct bepalend is voor zijn of haar gezondheid en dat zelfs 1 keer wassen met een dergelijk chemisch product tot directe schade aan huid en vacht kan leiden.

Vandaar het bakerpraatje dat veel mensen niet de hond wassen omdat het slecht is voor de hond. In grote lijnen hebben deze mensen gelijk wanneer ze met iets anders hun hond wassen van een shampoo van Natuurlijk4Dogs. Het behandel plan van de Duitse Herder hieronder kan je vinden in tekst op de foto en verzorgd door dierenliefhebster in hart en nieren Trimsalon Selina (ook zo te vinden op Facebook). 1 ding staat vast en dat is dat deze Duitse Herder van zijn jeuk is verlost en goed en vooral in vachtbalans de herfst en vervolgens naar de winter kan gaan en dat hij het niet te koud of te warm heeft. Zijn taak kan volbrengen op een gezonde manier en dat is nu precies waar Natuurlijk4Dogs voor staat.

Wil jij voor jouw Herder de juiste en passende Shampoo kopen klik dan HIER →

Ruim 2 vuilniszakken vol met oud haar is eraf gekomen.
Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.