Herfst en jouw schat

De herfst doet zijn intrede en te samen met de herfst resoneert bij mij meteen het kleuren festijn van de bladeren van de bomen. Zie je het voor je? En ook lekker wandelen door de bladeren en vooral met je schonen door de bladeren gaan en ze laten vliegen en het leukste spelletje voor onze oudste is het vangen van de bladeren. Lekker hoog springen en dan vangen en vervolgens keihard wegrennen want je pakt me niet. G E W E L D I G en zo ontspannend om samen te doen.

Daarentegen een van de mini dametjes die vind eikeltjes weer zo leuk maar eikeltjes zijn giftig voor honden wist je dat? Saartje is echt een oerhondje dus spelen doet ze ermee zoals weggooien en dan zelf vangen maar zeker niet opeten. Hoe ze dit weet geen idee maar ze zal de eikeltjes echt niet opeten. Een hele geruststelling om te weten want ze weet de eikeltjes overal te vinden.

zo’n blik kan je toch niet weerstaan 🙂

’s Morgens is het wandelen door de dauw en ook weer een zalig geluksmomentje voor mij en de doggies alleen de pootjes worden van de viervoeters hier nat. Zelf heb ik de regenlaarzen aan en die kunnen er tegen maar de pootjes van de honden daar doe ik geen regenlaarsjes aan. Zou wel kunnen maar dat gaat mij dan een stap te ver. Wat ik wel doe is de vacht van de pootjes van te voren insprayen met VachtSpray wat het grote voordeel heeft dat de vacht niet gaat klitten tijdens het aan de lucht drogen van de vacht en… dit vind ik heel prettig de hond krijgt geen hondengeur want dat vind ik ronduit vies. Je handen gaan er naar ruiken met een geur die je niet wenst.

Daarbij heb ik wel eens meegemaakt toen ik de spray een tijdje was vergeten te gebruiken en dat ik een winkel samen met mijn Doodle binnen kwam en omdat ze er zo knuffelig uitzien willen kinderen altijd met ze willen knuffelen maar met de armpjes om de hond heen het kindje hard op zei “Bah…..hij stinkt!”.

Een dergelijke reactie wil je niet want ik wou dat ik ter plekke door de grond kon zakken vandaar dat nu trouw de VachtSpray bij de deur staat en de pootjes worden ingesprayd en nu geen enkel vervelend moment meer dan wel dat ik nu hoor “Wow wat ruikt hij lekker 🙂 ” en dat vind ik een stuk prettiger. Geeft anders zo een vertekend beeld over mezelf alsof ik zou wensen dat mijn allerliefste schat zou moeten stinken.

Wil jij ook een VachtSpray voor jouw lieveling klik dan snel HIER →

om op te vreten toch
Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.