Wist je ☄ dit?

Regelmatig krijg ik de volgende opmerking te horen van:
“heb je geen klein stukje om te proberen?”.

Speciaal voor de twijfelaars heb ik de volgende pagina gemaakt die vol staat met ervaringsverhalen van mensen die net als jij twijfelde voor hun eerste aankoop van mijn producten.

Klik HIER → of op de foto voor de desbetreffende pagina om de ervaringen te lezen.

[wc_free_gift_message] 

Daarbij geef ik veel garantie omdat nadat jij jouw aankoop hier inde webshop hebt gedaan, en je loop ergens tegen aan tijdens de vachtverzorging of mis je net iets tijdens het gebruik van de vele producten, of zou jij nog wat wensen dan hoef je slechts het volgende te doen en mij dit te laten weten. Mijn contact gegevens staan op de webpagina contact →

De huid en vacht klanten van de harige vrienden die al met mij samenwerking weten dat ik voor 99,9% kan realiseren wat JIJ wenst voor jouw harige lieveling en kostbare bezit. Daarbij ook opgemerkt dat niet alle honden gelijk zijn voor wat betreft de problemen maar ook voor wat betreft de samenstelling van de vacht zelfs niet binnen één ras of mix-rassen.

Hier zie je bijvoorbeeld de verschillende Doodle vachten die ook weer hun specifieke eigenschappen hebben en je met een beetje aanpassen hun perfecte werking hebben en jou vooral het voordeel en oplossing bieden. Denk bijvoorbeeld aan de Doodle Vacht Spray waar je met paar druppeltjes Tamanu Olie gigantische effecten kan krijgen zoals oplossen van viltplekken maar ook een einde aan de overgevoeligheid van jouw hondenhuid. Deze combinatie geeft net wat meer hulp bij klitten bij bijvoorbeeld de Doodle Curly type vacht.

En niet iedereen ervaart een bepaalde ervaring het een hetzelfde als een ander of zoals jij jouw vachtverzorging ervaart. Soms zijn mijn producten echt maatwerk voor jou zodat jij jouw vachtverzorging oplossing krijgt voor jouw harig familielid. Heb je vragen of jouw specifieke vacht van jouw hond en je weet niet wat of hoe te doen laat me dit dan zeker weten want jouw hulp is heel dichtbij!

Ben je geïnspireerd door mijn verhaal neem dan is een kijkje HIER →
Weet dan 1 ding zeker namelijk dat jij op voorsprong bent met jouw hond en niet achter de feiten aan loopt. Wanneer jouw hond straks in de puberfase komt weet dan dat jouw hond niet in de vilt zit of erger nog geschoren hoeft te worden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.