Op verzoek gemaakt

Voor diegene die voor het eerst hier op de website komt weet dan dat ik altijd wat met jouw feedback doe. Zo ook met het volgende, afgelopen maanden kreeg ik het verzoek voor “Puppy Pakketten” te leveren. Vanuit de fokkers was er 1 achterliggende gedachte namelijk dat de pup die gaat verhuizen naar de nieuwe eigenaars dat de met zorg gefokte pup meteen vanaf het eerste moment een goede start heeft en zo geen achterstand opbouwt. Erger nog dat er reeds chemische beschadiging optreedt in de vacht van de met zorg gefokte pup maar dat de familie een vachtverzorging krijgt met natuurlijke producten die ervoor zorgen dat de vacht:

  • GEEN klitten krijgt
  • GEEN doffe en dorre vacht krijgt
  • Bij vachtwisseling moeiteloos door deze fase gaat
  • GEEN hondengeur
  • Mooie glanzende vacht heeft
  • Makkelijk te kammen is

Wanneer je jouw pup vanaf het eerste moment met het correcte gereedschap en ook die producten die bij de vacht van jouw pup horen, wordt verzorgt, weetje dat de vachtverzorging gewoon een fluitje van een cent is net als zoals zo veel andere dingen.

Het puppy pakket omvat een mix van het assortiment van de producten met alle mogelijkheden en variaties. Ze hebben allemaal 1 gemeenschappelijke deler en dat is dat de producten natuurlijke verzorgende artikelen zijn. Met een gepersonaliseerde verrassingspakket dat speciaal afgestemd is voor jouw met zorg gefokte pup. Het puppy pakket is zo samengesteld dat de nieuwe eigenaar meteen met voorsprong van start gaat.

Heb je specifieke wensen of eisen voor wat betreft het samenstellen van mix van producten? Neem dan contact met ons op voor een stuks prijs en specifiek welke producten jij in het puppy pakket wenst. Veel is mogelijk en denk dan aan de prijs, hoe dient het puppy pakket verpakt te worden, wil je er een persoonlijke kaart bij en wat je specifiek allemaal in jouw puppy-pakket wenst.

Hoe jij wenst dat jouw puppy pakketjes worden ingepakt is ook volledig afhankelijk van de wensen en zoals jij dit aan ons opgeeft. Jouw visite kaartje erbij of de nest knuffel. Wil je de puppy pakketjes laten opsturen of wil je ze bij jou thuis geleverd krijgen? Alles is mogelijk. Ben je door het lezen van dit blog bericht enthousiast geworden en wil jij als fokker kwaliteit uitstralen net zoals je jouw puppen hebt gefokt? Gan dan naar de puppy pakketjes en bestel ze HIER →

Klik voor de informatie en bestellen van de Puppy Pakketjes op de oranje button hier onder.

jij wil toch ook een goede start voor de door jouw gefokte pup?
Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.