Fijne Feestdagen 2019

Voor mij staat voor de ? feestdagen ? centraal delen van datgene wat je graag zelf hebt of maakt dus voor deze kerst en nieuwjaar periode ga ik met jullie mijn kennis over vachtverzorging voor alle type vachten vrijerlijk delen. Dus de dubbele vachten, enkele vachten, gladde vachten en alle mix-vachten. Hoe kan je optimaal de vacht van jouw allerliefste harig familielid verzorgen zdat jullie samen het beste en alles uit het leven kunnen halen.

Wanneer je tijdens de regenachtige dagen of met dauw lekker gewandeld hebt dan weet jij dat je de pootjes en het haar daaraan lekker nat is en mezelf kennende heb ik bij de voordeur een handdoek liggen om na het wandelen de pootjes uit te knijpen en niet te “raggen” want daar zit de crux in en eigenlijk ook de oplossing om niet te gaan raggen maar bij natte haren aan de poten te gaan knijpen. Omdat ik zelf alle drie de vacht sprays gebruik want allemaal stuk voor stuk hebben ze ieder hun specifieke werking en met name hun functie.

1 ding doen ze alle drie en dat is de haarschubben sluiten waardoor jij als gebruiker direct merkt dat de vacht heel makkelijk te kammen en te borstelen is en je ziet dat de glans direct gaat glanzen en vooral heel lekker gaat ruiken iets wat iedere hondenbezitter heel graag wil. Want stel je voor je wandelt en ziet een bekende en je weet eigenlijk wel dat je viervoeter een heftige geur bij zich draagt maar ja wat kan je eraan doen om direct resultaat te hebben en de heftige hondegeur weg te hennen?

Inderdaad je neemt wat Vacht Spray en sprayt de vacht laag voor laag in en als sneeuw voor de zon verdwijnt de penetrante hondengeur voor een lange periode. Ook wanneer je dan weer gaat wandelen want 3 x daags is toch minimaal en de pootjes worden dan weer nat dan komt vanzelf de geur van de spray die je gebruikt weer terug. Hoe handig is dat? Voor iedere dagelijkse uitdaging bij de verzorging van de vacht heb ik een antwoord en oplossing voor jou. Vind je het lastig om een oplossing te vinden in de webshop kan je me altijd bellen op emailen. De contactgegevens staan op de contact webpagina. Wil je een kijkje nemen bij de Vacht Sprays klik dan op de ornaje button hieronder.

Namens mijzelf en mijn team ? Fijne Feestdagen ?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.