Je 💖 pup 💖 is er en dan -6-

Wanneer je zelf niet de vachtverzorging wil doen of om wat voor reden(en) niet kunt doen dan is naar mijn idee de beste oplossing een professionele trimsalon in te huren. Sommige trimsalons komen aan huis anderen daar ga je naar toe. Eigenlijk gebeurt de behandeling altijd op afspraak en veelal is de wat betere trimsalon 2-3 maanden volgeboekt dus vroegtijdig een afspraak maken is zeker gewenst.

Waar herken je een ✂️ “goede” ✂️ trimsalon aan?
Is ook één van de vragen die eigenlijk altijd aan mij wordt gesteld. Op zich een lastige vraag want ik wil altijd onafhankelijk blijven en zijn. Wat voor mij na jaren met trimsalons te hebben samengewerkt vast staat is dat een kwalitatief betere trimsalon eigenlijk altijd vol is geboekt en de wachttijden tussen de 2-3 maanden ligt en soms zelfs langer. Een vakbekwame trimster weet voor jou de wensen om te zetten in daden want laten we wel wezen het blijft voor de 1e keer toch een vertrouwen wat je geeft. Met welke producten werkt de trimster en kan ze inhoudelijk ook uitleggen waarom ze voor haar assortiment heeft gekozen behalve de inkoopsprijs.

Een ✂️ vakbekwame ✂️ trimster neemt zeker voor de 1e keer of wel zoals in vaktermen wordt genoemd de aanname alle tijd en doet een een uitgebreide inventaris van wat uw wensen zijn zodat je niet rot schrikt wanneer je jouw allerliefste vriend weer ophaalt. Helaas komt dit voor dat niet alles is besproken en uit aannames wordt gehandeld door de trimster en vervolgens jij weer je vriend ophaalt en denkt dat je een nieuwe hond hebt.

Daarom wees duidelijk naar de trimster. Vertel wat je verwachting is en met name wat je niet wenst en natuurlijk ook wat je heel graag wel wenst. Er is groot voordeel en dat is dat wanneer je onverhoopt toch niet tevreden bent met de nieuwe coupe van jouw buddy dan weet je dat na de 6 weken de vacht toch weer wat is aangegroeid. Ik noem bewust niet dat de trimsalon dient te werken met de producten van Natuurlijk4Dogs want veel moverende redenen doen trimsters doen dit nog niet. Werken met producten die bij veel trimsalons (nog) niet bekend zijn en voor wat betreft de samenstelling super innoverend zijn voor wat betreft het totale assortiment heeft wwat tijd nodig om tot alle lagen door te dringen.

Wat veel van de klanten doen die van de fokker de producten van Natuurlijk4Dogs reeds mee hebben gekregen nemen hun producten mee naar de trimsalon en vragen of hun harige vriend hiermee behandeld kan worden. Vaak geeft dit een prijsvoordeel voor wat betreft de behandelingsprijs. Je weet dan zeker dat jouw vriendje geen trimmersreactie gaat krijgen iets wat je niet wenst. en waar ik op verzoek zeker op in wil gaan en laat me dit dan weten met het formulier hieronder.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.