Wat nu als ik je NU help?

Leuke titel toch maar ik meen het serieus en kan dit ook al laten zien dat mijn woorden geen zeepbel zijn want op de volgende webpagina “downloads voor vachttype” daar staan op de webpagina hierin de webshop gratis weekschema’s die je kan downloaden waarmee je zelf aan de slag gaat en direct resultaat ziet. De weekschema’s zijn zo opgesteld dat je heel goed een houvast hebt en weet wat te doen.

Hoe kom je aan een weekschema?
Je maakt hier op deze website een gratis account aan. Vervolgens kan je zelf de door jou gewenste schema’s in jouw winkelmandje stoppen om daarna de weekschema zelf uit te printen. Wat veel mensen doen is de uitgeprinte weekschema op de koelkast plakken zodat je weet wat op welke dag te doen of laten.

Van de gebruikers van de weekschema’s heb ik de afgelopen jaren begrepen dat er behalve duidelijkheid ook een rust voor hun is gekomen en het eeuwige schuldgevoel van dat er wat gedaan dient te worden maar eigenlijk laat je dit gaan en dan toch weer dat achterhoofdstemmetje van kijk de klitten komen er nu in en komt door jou. Wat ben jij een slechte verzorger.

Sterker nog er zitten ook rustdagen in weekschema’s. Niets zo belangrijk dan een bepaald ritme en systeem in de vachtverzorging te hebben en ook hanteren. Resultaat zie je eigenlijk al direct zeker wanneer je een wasbeurt met een van de shampoo’s geeft. Dan ook nog het volgende dat is de vraag zie je direct resultaat wanneer je de Vacht Spray gebruikt? Het korte antwoord is JA.

Realiseer je alleen wel dat wanneer je de vacht ziet als een verdroogde en uitgedroogde spons en op die verdroogde spons doe je een paar druppels water. Je weet dan ook dat diezelfde spons dan niet meteen weer lekker soepel wordt en dat is niet zo daarvoor dien je toch meer te doen. Zo ook ontstaat een vacht waarbij schilfers, klitten en of vervilte vacht is. Eerst dien je de basis de huid te verzorgen zodat daarna de haren niet meer klitten en de vacht gaat glanzen zonder geur.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.