1 ding weet ik zeker jij kan het

Ik heb de afgelopen weken veel Direct Messages, Whats App en e-mails gekregen met het verzoek om toch vooral is een makkelijke webpagina te maken waar iedereen zich makkelijk kan aanmelden voor de gratis Natuurlijk4Dogs familie infobulletin. Overigens vind ik het krijgen van vragen enorm leuk 🙂 Naar aanleiding van de vragen is deze webpagina gemaakt en weet dat ik altijd wat met jouw feedback doe.

Ook kreeg ik deze vraag gesteld:
Hoe kan ik de standaard Vacht Spray wat rijker maken?“.
Dit is een hele makkelijke vraag om te beantwoorden want dat kan je zelf thuis doen en is heel eenvoudig en kan jij zelf door 1 of hoeveel druppels die je wenst van de Multi-Olie in de Vacht Spray te doen. Mijn advies is begin met 1 druppeltje want toevoegen kan altijd maar eruit halen wordt toch lastiger. 1 druppel van de Multi-Olie kan net het grote verschil voor de vacht van jouw knuffel maken zoals dat de klitten nog langer wegblijven en ook dat een bepaalde droogheid van huid en vacht in balans wordt gebracht wederom met de gedachte geen klitten te krijgen.

Behalve 1 druppel toe te voegen aan de Vacht Spray is het ook een idee om 1 druppel Multi-Olie in je handpalm te nemen en tussen je handen te wrijven net als een soort wax en dan in de punten van de vacht te knijpen. Het grote voordeel hiervan is dat je nooit dan te veel neemt en de Vacht Spray blijft zoals hij oorspronkelijk is. Er zijn ook mensen die meerdere flesjes Vacht Spray hebben waarin bijvoorbeeld de Multi-Olie maar ook de Tamanu Olie aan toe is gevoegd.

Ben je geen fan van Multi-Olie dan is een vaste vorm alternatief Multi-Crème met die verstandhouding dat net zoals de Multi-Olie je een klein bolletje zo groot als een erwtje in de palm van je hand neemt, Je wrijft de handpalmen tegen elkaar zodat de Multi-Crème als het ware vloeibaar wordt en ook dan knijp je de Multi-Crème aan de punten van de vacht.

Binnenkort meer info over hoe je een vacht lang krijgt met papillotten.

Hopelijk heb je wat aan deze tips maar mis je een antwoord aarzel niet om contact met me op te nemen. De contact gegevens staan op de webpagina contact vermeld. Maak gebruik van het contact formulier dan komt je bericht zeker aan en ik reageer binnen 24 uur.

Toevoegen

* indicates required
Email Format

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Natuurlijk4Dogs:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.