1 stap als oplossing tegen klitten

Heel veel honden eigenaren kampen net als jij met het probleem klitten. Nee hoor zeggen de kortharige honden eigenaren. En dat klopt ook weer want dan is het geen klitten maar overmatig verharen dus haak niet af want ook dit verhaal is een oplossing voor zowel de langharige als kortharige honden vachten. Mooi toch!

Wat is er aan de hand bij klitten en overmatig verharen?
Je kan in ieder geval stellen of je het met mijn aanpak eens bent of niet dat er iets niet in de haak is. De huid is niet in balans waardoor de haren gaan klitten of verliezen. Dus noodzaak is dan dat je in de eerste plaats de huid aanpakt en hersteld, weer in balans brengt zodat als gevolg klitten verdwijnen en overmatig verharen afneemt en ophoudt.

Hoe breng je een hondenhuid weer in balans?
Zie de huid als een spons en een hondenhuid die uit balans is heeft de verschijnselen van of wel een vettige huid dan wel een droge huid dus ook schilfers. Een droge spons krijg je weer soepel door voldoende water aan de spons toe te voegen en dan heb je weer een werkbare spons. Een huid van een hond die in onbalans is die ga je behandelen met de Multi-Olie of Leave-In conditioner door laag voor laag deze producten op de huid aan te brengen. Weet je niet hoe neem dan contact met me op. Het aanbrengen doe je in een droge vacht. Ik heb speciaal een behandel week schema gratis voor je te downloaden.

Wanneer je de basis aanpakt dus de huid van je lieve hond dan meteen zie je direct resultaat dus weg klitten en weg verharen. Zo simpel kan een definitieve oplossing voor de vachtproblemen bij je knuffel zijn. Maar komen de problemen dan niet met de huid van je honden vacht terug kan je jezelf terecht afvragen? Wanneer je kan achterhalen waarom de huid in onbalans is gekomen en die oorzaak is er niet meer dan kan je spreken over een definitieve oplossing. Heb je geen idee waarom de onbalans in de huid en hierdoor vacht is gekomen dan is nader onderzoek wel aan te raden hetgeen wij hier bij Natuurlijk4Dogs ook aanbieden. Wil je in contact komen dan kijk even op de webpagina contact daar staan alle contact gegevens vermeld.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.