Ohhh jeee visite en nu…

Je visite is er al en je wil snel direct van jouw hond zijn hondengeur af?
Koop dan meteen de Honden Parfum | Eau de Toilette en wees ervan verzekerd dat jouw wollebaal in 1 minuut net zo fris ruikt als de frisse geur van net gewassen hondenvacht met een van de shampoos.

De hondengeur die o.a. bij reuen voorkomt dat word veroorzaakt door het plassen tegen de vacht (het zogenaamde markeren) en is penetrant en stinkt alles overheersend iets wat met deze markering ook dient te gebeuren alleen door ons mensen niet echt wordt gewaardeerd. Deze geur wordt op een natuurlijke manier met de hondenparfum in een paar seconden volledig verdwenen. Hoe mooi is dat? En niet alleen dat deze verzorging ook super makkelijk en zeer efficiënt is. Geen schaamte meer voor de geur van je hond maar klaar voor de visite met een wel heel lekker en aangenaam ruikende goed verzorgde familiehond.

Speciaal voor jou hier de directe voordelen en eigenschappen van de natuurlijke verzorg producten hieronder op een rijtje gezet:
✔ natuurlijke honden shampoos → | conditioners →
✔ verwijdert alleen vuil niet natuurlijke beschermende vetlaag
anti-klit spray → betekend voor jou klitvrij zonder te scheren
✔ oplossing voor vachtproblemen → zoals schilfers, bijten
vachtspray → honden vacht die nooit meer klit of vies is
✔ alle producten zijn biologisch afbreekbaar & ecologisch vriendelijk

Uiteindelijk is het allemaal prachtig wat hierboven staat maar waar jij naar opzoek bent is gewoon die producten die doen wat ze beloven namelijk de klitten laten oplossen en er ook voor zorgen dat de klitten niet zo snel terug komen. Al deze eisen en wensen zijn precies wat de producten voor jou doen. Er is 1 maar en daar ben ik heel realistisch in en die maar is dat je wel de producten ook daadwerkelijk gebruikt.

Nu ga je wellicht lachen en zeggen dat is toch meer dan duidelijk, ja voor jou wellicht wel en ik bedank je hiervoor maar geloof me er zijn mensen die zeggen het werkt niet en dan zeg ik hoe vaak heb je de producten gemaakt en dan kijken ze je schuld bewust aan en bekennen ze aan mij dat het flesje of potje ongeopend in de kast staat.

Vaak is de oplossing heel makkelijk wanneer je deoplossing weet en ook heel vaak in een handomdraai te realiseren, door eenvoudig, de vacht van jouw lieveling in te sprayen, zorgen de producten ervoor dat de vacht snel weer fris ruikt, super mooi glanst, zonder klitten is. Zie de vacht als een uitgedroogde spons waar je weer water aan toevoegt. Het resultaat is dan ook dat de spons weer soepel wordt. Zo ook met de huid en vacht van je knuffel, hier worden die ingrediënten toegevoegd dat de vachtharen niet meer klitten en vanaf de huid direct in de juiste conditie zijn en blijven. Dit directe positieve effect en resultaat wordt voor jou mogelijk gemaakt door: de super krachtige vachtspray en multi-crème → die beiden geschikt zijn voor ieder ras type of soort vacht. Een bewezen win-win situatie voor iedereen. Weg klitten en vervilting en welkom fijne glanzende vacht.

Ben je nu geïnspireerd en denk je wow dit is wel leuk om als cadeau aan je beste wandel buddy te geven dan kijk snel hier voor deze te gekke aanbieding. Leuke service is het gratis inpakken in cadeau verpakking. Geef dit dan wel aan!

? Cadeau voor jouw Buddy ?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.