Puppy Shampoo

Waarom is er nu een puppy shampoo erbij gekomen?
Het antwoord is simpel er was enorm vraag naar en hoe vaak ik het ook vertelde dat de gewone vloeibare shampoo prima is de vraag om een milde puppy shampoo kwam meerdere keren per week voorbij in de mailbox dus ben ik overstag gegaan en vooral aan de slag gegaan om een puppy shampoo te maken die wederom uniek voor wat betreft de unieke natuurlijke samenstelling is.

Betekend voor jouw al zou je het willen je oneindig vaak je puppy kan wassen zonder dat de structuur of kwaliteit van de puppy vacht wordt aangetast. De Puppy Shampoo van Natuurlijk4Dogs is een zeer veilige Puppy Shampoo met heerlijke geuren die totaal niet ontvet maar alleen het vuil verwijdert zodat je puppy na het wassen niet ziek wordt. Geef je lieve pup een goede verzorgende wasbeurt met de Puppy Shampoo van Natuurlijk4Dogs die volledig veilig is en zo zacht dat zelf gevoelige hondenhuiden en geïrriteerde hondenvachten worden door de Puppy Shampoo hersteld.

Is de Puppy Shampoo geschikt voor alle hondenrassen en mixen?
Dat is nu het fijne en geweldige van de Puppy Shampoo van Natuurlijk4Dogs is dat je nooit misgrijpt want voor alle hondenrassen en mixen is de Puppy Shampoo geschikt en wordt hij geadviseerd.

Moet je ook een conditioner gebruiken na de Puppy Shampoo?
Met deze vraag ga je al wat meer de diepte voor wat betreft techniek in want op deze vraag kan je niet eventjes maar zo antwoord geven. Ik ga toch een poging doen want anders heeft een artikel geen zin. Is je puppy in het bezit van een half lange of lange vacht ongeacht of dit een enkel voudige vacht of dubbele vacht is, persoonlijk zou ik voor beide types vacht de conditioner (blok of vloeibaar) van Natuurlijk4Dogs erna gebruiken. Alle andere type vachten is het aan jezelf maar zou ik dit niet doen.

Hoe gebruik je een Puppy Shampoo?
Allereerst maak je de vacht van je pup met lauwwarm water volledig nat maar niet het koppie want zodra het koppie nat is begint je pup te schudden en dan vliegen de druppels in de rondte. Dan trek je een dunne streep van Puppy Shampoo over de rug van je pup en dan komt het lastige want met veel gevoel masseer je de Puppy Shampoo door de vacht heen. Laat een minuut of 3-5 de Puppy Shampoo haar werk doen en dan als laatste maak je het koppie nat en ook daar een beetje shampoo ongeveer zo veel als een 2 euro stuk. Ook 1 minuut laten intrekken en dan alles uitspoelen. Niet gaan raggen met een handdoek maar knijpend afdrogen. Geen druppende vacht meer en dan ga je blazen of drogen dat is aan jezelf. Als conditioner kan je ook Vacht Spray tijdens het föhnen insprayen om net wat extra’s te geven aan de huid en vacht.

Deze speciaal ontwikkelde milde puppy shampoo bevat een complete vitamine-complex waaronder het natuurlijke vitamine E en de eigen bouwstof Keratine die een verzorgende boost geeft aan de vacht. De Puppy Shampoo is geschikt voor puppies van alle hondenrassen. Door de exclusieve toevoeging van etherische oliën is de Puppy Shampoo volledig terugvettend en de vacht wanneer dit nodig is herstellen.

Door de correcte pH-neutrale formule zoals al onze shampoos is deze shampoo ook geschikt voor honden met een gevoelige huid. De Puppy Shampoo heeft een aantrekkelijke babypoedergeur, die bijdraagt aan het kalmeren van de huid. De geurstof in de shampoo is volledig allergievrij.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.