Labradoodle berenpoten knippen verzorging

Welke schaar is nu revolutionair voor de Labradoodle?
Met stip kan ik hierop antwoorden dat dit de chunker schaar is en ook in mijn webshop te bestellen! Overigens wist je dat in mijn webshop er een natuurlijke vachtverzorgingslijn ontwikkeld is speciaal voor Labradoodles? De ontwikkeling is gedaan door mensen die direct met de verzorging van veel Doodles te maken hebben. Speciaal aan hun wensen is gehoor gegeven zoals:

– direct klitten oplossen
– snelle droogtijd
– klitten voorkomen
– hulp bij vachtwisseling
– wegnemen van geur
– diverse oplossingen bij huid en vachtproblemen

Alle oplossingen op een 100% natuurlijke manier en ook voor diegene die niet zo veel kennis hebben is er de mogelijkheid bij aankoop van producten persoonlijke begeleiding met de hedendaagse informatie verstrekking techniek wat betekend dat je veelal niet eens van huis hoeft te reizen voor een antwoord!

Doordat ik veel mensen leer zelf hun Labradoodle te knippen is de chunker schaar regelmatig uitverkocht.

Het grote voordeel van het gebruik van een chunker is dat het effect is dat de cut heel natuurlijk overkomt en door anderen wordt gezien. Als het ware alsof je jouw Labradoodle niet geknipt wordt maar het haar van de vacht zo groeit. Het nadeel is dat je wel dient te weten hoe en waar je knipt omdat je wel meteen een flinke party vacht knipt bij je Labradoodle. Dus voorzichtigheid is zeker geboden en weet wat je doet. Wil je onder begeleiding leren een chunker  te gebruiken neem dan contact met me op.

Als je het leuk vindt om op te hoogte te blijven van mijn uploads en videos, kun je (gratis) abonneren op mijn YouTube kanaal.

Heb je vragen of wil je wat bestellen stuur me een e-mail: lissynl@gmail.com of bel (+31) 06 83 55 62 (kantoor-uren). Onze webshop is 24 uur per dag open.
Wil je geen enkele video missen? Vergeet dan niet te abonneren op mijn YouTube kanaal.

Onderstaand Labradoodle hoofdje is ook geknipt met een shunker en persoonlijk zou ik een en ander nog wat bijwerken met een andere schaar om het natuurlijke effect te versterken. Wil je alle ins en outs leren dan is een les van 1 uur ter waarde van €69,95 zeker de moeite waard om te volgen. Boeken kan HIER. Vragen stellen kan je altijd aan de telefoon want ons team staat voor je klaar. Ik durf trots te melden dat op alle vragen tot nu toe antwoorden zijn gegeven en iedereen zijn probleem of uitdaging heeft verslagen en dat is dan toch mooi een score van 100 %.

Wil jij ook met jouw vacht geholpen worden neem dan is een kijkje in de categorie LABRADOODLE die speciaal voor de Doodles, Goldendoodles is ontwikkeld en gemaakt en dus ook voor jouw Labradoodle. Meteen behoren de klitten en andere narigheid tot het verleden. Hoe mooi en vooral fijn is dat?

Doodlehoofd met kniptips aanwijzingen
Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.