Colloïdaal zilverwater een natuurlijk antibioticum voor jouw huisdier – Bekijk waarom het werkt!

Colloïdaal Zilverwater voor honden en katten

Uitleg, wat is natuurlijk antibioticum colloïdaal zilverwater?

Je hond, kat krabt, bijt of wil niet eten om onverklaarbare redenen of is stram en er zijn geen aanduidbare redenen? Dan is onderstaande informatie en behandeling zeker de moeite waard om te lezen om allereerst een oplossing hiervoor te geven en zo vele euro’s te uit te sparen om maar te zwijgen dat je jouw harige vriend zijn of haar levenskwaliteit met 100% verbeterd op een volledig natuurlijke manier.

Wanneer werkt de natuurlijke antibioticum colloïdaal zilverwater het beste?

Waarom werkt colloïdaal zilverwater vaak wel en soms niet! Een paar vragen:

  1. Zilverwater werkt voor het bestrijden van ontstekingen vaak fantastisch, maar is het wel
    een anti-bioticum.
  2. Moet een stof altijd een antibioticum zijn om levende organismen te verlossen van
    ontstekingen of vergelijkbare processen?

Lees vooral dan verder in dit artikel voor de bijzondere kenmerken en feiten over het colloïdaal zilverwater het vloeibaar nana zilver wat alleen maar goeds brengt voor jouw harig familielid.

De herontdekking van een natuurlijk super antibioticum

Colloïdaal zilver, ook wel Nano zilver genoemd, blijkt een krachtig natuurlijk antibioticum te zijn en werkt preventief voor infecties. Werkend als een katalysator verstoort het een enzym dat eencellige bacteriën, virussen en rottingsbacteriën nodig hebben voor hun zuurstofstofwisseling. Zilver werkt zonder kwaad te doen aan menselijke enzymen of onderdelen van de menselijke chemie van het lichaam. Het resultaat is destructie van de ziekte veroorzakende organismes in lichaam en voedsel. Een verdunning van 6 delen zilver op 1 miljoen delen water is voldoende om ziekmakende bacteriën te doden. Colloïdaal zilver blijkt daarnaast ook nog een stimulans te zijn voor het afweersysteem om de ziektekiemen te vernietigen en werkt tevens algemeen ontstekingsremmend. Elektrisch gemaakt colloïdaal zilver wordt in sterktes van 3 ppm tot 500 ppm gebruikt, PPM betekent parts per miljoen = het aantal delen zilver per miljoen delen water. Het is belangrijk dat de zilverdeeltjes heel klein zijn en dit krijg je bij elektrisch gemaakt colloïdaal zilver.

Wat is een colloïde?

Een colloïde bestaat uit uiterst kleine deeltjes die binnen in een vloeistof drijven en ondanks de uitwerking van de zwaartekracht niet omlaag zakken. Om zo in de vloeistof verdeeld te blijven moeten de deeltjes kleiner zijn dan een micron (vandaar ook de naam Nano zilver). In het geval van colloïdaal zilver worden zilverdeeltjes, zilverionen, getrokken van een zuiver zilveren elektrode die in gedistilleerd water (=mineraal vrij)staat, door een lage elektrische stroom door de elektrodes en het water te laten stromen. Deze geeft ieder zilverdeeltje een elektrische lading. Colloïden zijn in de natuur de kleinste deeltjes waarin een stof fijn gemaakt kan worden en waarbij deze toch nog zijn karakteristieke eigenschappen behoudt. Door een stukje zilver om te zetten in een wolk van microscopisch kleine deeltjes is de oppervlakte sterk vergroot en daarmee zijn genezende eigenschappen. Bovendien kan het zo makkelijk diep in het
lichaam doordringen.

Huidverzorging

Colloïdaal zilver kan heel effectief zijn bij kloven, (brand)wondjes, nagelschimmel, wratten, puisten, en veel andere huid- en vachtaandoeningen. Maak het betroffen gebied vochtig met colloïdaal zilver en laat het 10 minuten inwerken. Uitgangspunt is 3 maal per dag eventueel vaker of minder als dat nodig is. Op puisten en wratten kunt u een kompres van watten gedrenkt in zilverwater leggen en deze met een wrap
of verband op zijn plaats houden.

Ook als waterontsmetting

Zilver werkt zeer goed om het water te zuiveren. Aan boord van de moderne ruimtevaartuigen wordt zilver in de afvalwaterfilters gebruikt om het water opnieuw te kunnen gebruiken. In tegenstelling tot chloor en jodium als kiemdoders, is zilver volkomen onschadelijk en het geeft geen smaak aan het water. Internationaal gebruiken veel luchtvaartmaatschappijen nu zilver in hun watertanks om deze vrij te houden van ziektekiemen. Super handig bij een boswandeling en je wenst zelf drinkwater te maken.

Uit de praktijk ervaring

Soort dier: Toy Poedel “Sacha” in de kleur crème
Klachten: Huidontstekingen / Jeuk
Oplossing: Oraal ingenomen 3 X daags 5ml Colloïdaal zilverwater. Uitwendige aanpak is door 3 x daags plekken inmasseren met multi crème + 1 x per 3-5 dagen voorbehandeling met leave in en wassen 2-1 shampoo.
Casus: Sacha deed niet anders dan ernstig krabben en/of bijten tot serieus bloedens toe. Een krabseltje van de huid genomen en bekeken onder de microscoop en jawel duidelijk een parasiet erin dus dit is het serieuze werk om aan te pakken. De aanpak van de parasiet was duidelijk om hiervoor is het Colloïdaal zilverwater oraal ingezet. Ter verzachting en ondersteuning van de buitenkant is de huid en vacht behandeld zoals hierboven vermeld.

Het resultaat is op dit moment dat het krabben is opgehouden waardoor de huid aan het genezen is. De eerste korstjes vallen eraf en nu Sacha vooral veel afleiden zodat de relatief jonge nieuwe huid niet door het krabben beschadigd wordt. Omdat de jonge zachte huid de tijd nodig heeft om te rijpen is het zeer belangrijk om voort te zetten van de uitwendige verzorging voor toch minimaal 6 weken evenals de orale inname van het colloïdaal zilverwater ook voor 6 weken.

Tot slot tip en maatwerk voor jou

Wil je een op maat gemaakt advies dan is het handig om contact > met me op te nemen.
Hieronder de producten die ik heb gebruikt voor het volledige succes bij toy poedel “Sacha”.

Disclaimer: Wanneer uw hond/dier ziek is of klachten heeft die niet verdwijnen doet u er goed aan uw arts/therapeut te benaderen. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor zelfmedicatie. Dit artikel heeft vooral een informatieve doelstelling.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 71 reviews.