Alstublieft het geheim van vlooien?

Een vlo heeft geen longen, maar trachea’s, dit zijn kleine holle buisjes door het hele lichaam met uitgangen in de huid van de vlo, zuurstof komt zo het lichaam binnen en kooldioxide verlaat het lichaam via deze buisjes. De spiracles op de foto hieronder.

Wanneer een vlo nat wordt, heeft hij het profijt van de natuurlijke waterspanning, zoals veel insecten die te water gaan, zijn ze te licht om deze spanning te breken (zie foto hieronder).

Het lichaam vormt een luchtbel tussen huid en water (zie foto hieronder) en hierdoor kan de vlo lange tijd onder water overleven, ook al gaat de vlo helemaal kopje onder.

Zeep (Dreft, Shampoo, Biotex, Ajax Allesreiniger enz. enz.) verlaagt de waterspanning en dus is het on mogelijkheid voor de vlo, om de luchtbel te vormen (zie video link die hieronder is geplaatst) en hij zal sterven.

Let op ALLE zepen/shampoos hebben dit effect, ook de vlooienshampoos, maar niet alle zepen/shampoos zijn automatisch geschikt voor de hondenhuid om mee gewassen te worden erger nog ze maken de huid en vacht kapot met alle gevolgen van dien! Een hond met een kapotte vacht wordt uiteindelijk ziek 🙁

De 100% natuurlijke en effectieve shampoo is de Natuurlijk4Dogs Anti Beestjes Shampoo waaronder essentiële oliën zoals Tea Tree, citroenolie, lavendelolie, of eucalyptusolie, zijn verwerkt die “schadelijk” zijn voor vlooien en ander ongewenste parasieten en maakt je hond niet ziek 🙂

Wil je daarnaast de omgeving en zonder te wassen de huid en vacht vlooi vrij te hebben en te houden adviseer ik de Natuurlijk4Dogs Insectenspray te gebruiken.

Wanneer je vandaag deze twee producten besteld, 
Natuurlijk4Dogs Anti Beestjes Shampoo en de 
Natuurlijk4Dogs Insectenspray hoef je niet de verzendkosten te betalen en scheelt je dit €5,85. Je geeft deze kortingscode: meedoen in je winkelmandje.

Een video met uitleg over waterspanning klik HIER >>

I give credit where credit is due so if you’re the rightful owner of the above photo’s let me know and I will give you credit and link back to you!