Anti beestjes Spray – Anti Vlooien & Insecten voor honden de 100% natuurlijke oplossing

Anti beestjes Spray – Anti Vlooien & Insecten

Anti beestjes Spray – Anti Vlooien & Insecten voor honden de 100% natuurlijke oplossing werking

Het mooie weer daar hebben we allemaal op gewacht zeker na de lange winterperiode. Het zonlicht verwarmt de huid en zowel mens als dier voelt zicht aangenaam. We zijn één met de natuur en genieten van de zonnestralen. Maar al dat goede van het mooie weer het ook nadelen zeker voor de hond. Denk bijvoorbeeld aan de teken en vlooien en andere narigheid. Wat als een speldenprikje kan beginnen kan uitgroeien tot een ware plaag en immense jeuk voor je viervoeter.

Zoals gezegd 1 minuscuul prikje wordt een gigantische oppervlakte van het gehele hondenlichaam met overal jeuk en voortdurend krabben en bijten en geen moment rust. Stel je dat is voor en wat heel simpel opgelost kan worden. Van de teek weten we dat hij nadat hij het bloed heeft opgezogen een vloeistof terug spuit een soort enzym wat voor ontstekingen en jeuk bij de hond zorgt en allergische reactie veroorzaakt.

Ook nadat de teek is verwijdert en weg is, juist dan dan nog de Anti beestjes Spray – Anti Vlooien & Insecten spray gebruiken omdat er ook Tea Tree in is verwerkt wat genezende werking heeft en de ontstekingen en zwelling doet verminderen.

Anti beestjes Spray – Anti Vlooien & Insecten

Anti beestjes spray de natuurlijke vlooienmiddelen en tekenmiddelen

Natuurlijke bestrijden en voorkomen van vlooien en teken bij hond en kat zonder gif. Eenvoudig door te sprayen met de Anti beestjes Spray – Anti Vlooien & Insecten. Veilig voor je huisdier, kinderen, bijen en ook niet geheel onbelangrijk jouw eigen gezondheid. Biologische en ecologische vlooien en tekenbestrijding de Anti beestjes Spray – Anti Vlooien & Insecten. Natuurlijk alternatief voor de reguliere producten om je hond te beschermen tegen vlooien en teken.

Geen chemicaliën en gif op of in mijn hond

Wil je geen gif op je of in hond zijn bloedsomloop gooien? Omdat dit de gezondheid van jouw hond kan aantasten denk bijvoorbeeld aan epilepsie om maar is wat te noemen, en ook omdat het slecht is voor alle insecten (niet alleen de vlooien en teken, maar ook de bijen). En de insecticiden tegen vlooien en teken hebben ook nog eens nadelige effecten op de vogels (die hondenharen verzamelen om hun nest mee te bouwen), het oppervlakte water en de dieren die daarin leven en zelfs wij mensen en onze kinderen krijgen het gif binnen door onze dieren aan te raken. Wil je dit nu allemaal niet en als ik er zelf over na denk wie wil dat nu wel? Dan begeef je je op het pad van de natuurlijke bescherming tegen vlooien en teken.

Anti beestjes Spray – Anti Vlooien & Insecten voor honden

De levenscyclus van vlo is gemiddeld 6 weken en hierboven uitgetekend. Het is dan ook goed om geregeld de 100% natuurlijke producten te gebruiken. Te veel kan je de producten nooit gebruiken. Wel kan je te weinig producten gebruiken en dan heb je dat de producten maar voor de helft of nog minder werken. Dus gebruiken de producten geregeld en met zorg.

Veel mensen vragen aan mij “werkt dit wel zo zonder gif?”. Hierop kan ik antwoorden JA alles werkt mits je de producten wel gebruikt. Met bijvoorbeeld een vlooien kan je het volgende schema gebruiken. Zijn er al wonden van het bijten en of krabben gebruik dan de Anti Insecten / vlooien Crème dan zet je helen meteen ook in. Doe je niets aan de geïrriteerde plekken zal je zien dat deze steeds groter worden omdat ze blijven jeuken en gebruik je de Anti Insecten / vlooien Crème geeft deze als het ware een verkoeling/genezing doordat de hond ervan af blijft. Je hond krijgt weer rust.

Speciaal voor katten

Speciaal voor katten hebben we ook speciale katten producten die 100% natuurlijk zijn en werken. Wil je weten hoe en wat neem dan is een kijkje bij de producten en bij de tabbladen voor de instructies.

Gebruiksvoorbeeld schema

Maandag3-5 x daags anti beestjes spray insprayen / anti insecten crème
n.b. Wanneer de anti insecten crème niet meer intrekt alleen de anti beestjes spray gebruiken. Na 1-2 dagen kan je weer de anti insecten crème gebruiken. Overigens kan het geen kwaad het overdadige effect, het ziet er alleen wat smoezelig, vettig uit.
Dinsdag3-5 x daags insprayen/crème
Woensdag3-5 x daags insprayen/crème
Donderdagwassen met een van de anti beestjes shampoos
Zo nodig gebruik je een conditioner
Vrijdag3-5 x daags insprayen/crème
Zaterdag3-5 x daags insprayen/crème
Zondag3-5 x daags insprayen/crème
voorbeeld van behandeling bij een vlooienallergie

Vergeet niet het volgende

Vergeet behalve je hond ook niet de omgeving te behandelen maar ook zijn slaapplekken zoals zijn (stoffen)mand met kleedjes en dergelijke maar ook de speeltjes ontsmetten want 1 eitje is genoeg voor een uitbraak. De cyclus van eitje tot vlo duurt ongeveer ±6 weken.

Ondersteunende producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 101 reviews.