Bedenktijd en Retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Met uitzondering van (hygiënische / cosmetische) verzegelde producten. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@natuurlijk4dogs.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Uitzondering verzegelde producten

Uit hygiënisch oogpunt geld er een uitzondering op verzegelde / gesealde producten. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Wij vragen u de retourzending per e-mail (info@natuurlijk4dogs.nl) aan te kondigen met als onderwerp: Retourzending + vermelding van het ordernummer of factuurnummer.

Retour zenden gebeurt op verantwoordelijkheid van de koper. Verpak de artikelen goed, zodat ze ook na verzending in de originele en compleet in de originele gesealde verpakking onbeschadigde staat bij ons aankomen. Bij schade of verlies van de retourzending, wordt deze niet door ons vergoed.

Het is bij grote bedragen dan ook verstandig om de artikelen aangetekend en eventueel verzekerd te verzenden. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper.

Welke artikelen kan men NIET retourneren?

  • Artikelen die speciaal op maat zijn gemaakt en/of gesneden en/of gepersonaliseerd en/of ingepakt.
  • Artikelen die speciaal voor u gemaakt zijn.
  • Geopende gesealde verpakking.

Wat als de retourzending niet aan de retour eisen voldoet?

Alleen retour gezonden artikelen die niet onder “Niet te retourneren artikelen” vallen en zich in originele staat en ongeopende verpakking bevinden, worden vergoed. Als de artikelen beschadigd en/of onvolledig zijn, worden deze niet of niet volledig door ons vergoed.

Indien dit wel aantoonbaar het geval is, dan is Natuurlijk4U | Natuurlijk4Dogs gerechtigd de schade te verrekenen met het te vergoeden bedrag. Deze schade moet ontstaan zijn tijdens het transport of doordat de koper meer heeft gedaan met het product dan nodig is om het te beoordelen.

Hoe wordt een retour zending vergoed?

Terugbetaling op rekening: Binnen 14 dagen na ontvangst van retourzending wordt het te ontvangen bedrag van de zending naar uw bankrekening overgemaakt. Voor een vlottere afhandeling adviseren we bij de retourzending duidelijk uw bankrekening nummer (IBAN) en de naam van de rekeninghouder te vermelden.

Hoe verloopt de communicatie?

Om misverstanden en geschillen te voorkomen loopt alle communicatie i.v.m. retourzendingen en klachten uitsluitend via e-mail. Telefonische reacties zijn niet geldig. Reacties en communicatie is enkel geldig in originele e-mail gesprek met gespreksgeschiedenis en onderwerp met betreffende ordernummer.

Retouradres:

Natuurlijk4U | Natuurlijk4Dogs – Dedemsvaartseweg Noord 16 – 7775 AG – Lutten – Nederland

Twijfelt u ergens aan?

Neem dan contact op met Natuurlijk4U | Natuurlijk4dogs via info@natuurlijk4dogs.nl