Black Friday en pootjes?

Black Friday is een verkoopdingetje wat is overgewaaid vanuit Amerika naar onder andere Nederland. In het echt is het echt je elleboog of in dit geval ellepootjes gebruiken om bij jouw gewenst product of artikel te komen. Betekent hier in de webshop voor jou dat slechts 24 uur super deals aanwezig zijn en dan ook weer zijn verdwenen. Dus snel reageren en beslissen is wel even een dingetje om te doen. Alleen èn exclusief uitsluitend op deze dag ? 29 november 2019 ? gaan we in de webshop jouw iets fantastisch geven namelijk het volgende, het mogelijk zijn van stapelen van korting. Jij bepaalt dus zelf je eigen korting en wat je betaald.

Wat betekend dit stapelen van korting praktisch voor jou dan in je portomonaie?
Heel simpel betekend dit jij lekker goedkoop kan shoppen in de speciaal gemaakte categorie die nu al zichtbaar is:

2 corgi's op een trap
? wij zijn er klaar voor ?

Allemaal handige verzorg producten die jou en je harige viervoeter helpen op een makkelijke manier klitvrij de winter door te komen. Stel je is voor geen klitten of nare hondengeur voor de vacht van je hond. Je weet het wel de CV en of open haard gaat weer aan en we vergeten allemaal wel de waterbakjes te vullen die aan de CV hangen. De nieuwe binnenshuis warmte betekend voor de jas van je hond, zijn vacht, dat deze extra gaat drogen of wanneer je wenst uitdrogen.

Wat maakt dat nu uit? Wat merk je dan eigenlijk aan je hond?
Jouw knuffel gaat door de CV overmatig krabben en eigenlijk niet meer ophoudt. De vacht komt in een soort van rui waar hij zelf niet meer uitkomt en hierdoor blijft verharen. Eerst denk je vlooien maar in de winter is dat niet de beste keus of voor de hand liggend maar wat dan wel? Denk dan aan uitdroging van de huid en de vacht van jouw hond iets wat heel makkelijk is op te lossen.

Wanneer je hond overmatig krabt is de snelste oplossing wassen met de 2-1 shampoo en na behandelen met de conditioner Vervolgens de huid en vacht onderhouden te beginnen met 1 week iedere dag 1-3 keer in te sprayen met de vacht spray na de eerste week om de dag insprayen of wanneer je merkt dat het krabben weer begint vaker vacht spray gebruiken. De problemen voor jouw schat zijn definitief opgelost. Je hond krabt niet meer en verliest hierdoor geen bossen met haar. De klitten behoren hierdoor ook tot het verleden en zijn verdwenen. Jouw hond ziet er gezond en vooral verzorgd uit met zijn glanzende vacht.

Lekker ? shoppen ? wordt direct beloond met jouw aankoopbedragen die je bij elkaar optelt, en dan komt er een korting voor je beschikbaar. ? Daarom sla jouw slag ?
Stop jouw winkel mand helemaal vol!

Schaf een lekkere vachtspray aan die klitten voorkomt en de vacht een zalige geur geeft of juist de Multi-Crème die super handig is bij sneeuw en ijs om de voetzooltjes te beschermen of wanneer er al sneetjes zijn juist snel te laten herstellen zodat er geen ontstekingen en andere narigheid aan de voetzooltjes van jouw harig vriendje ontstaan.

De codes voor de stapelkorting worden actief op 29 november 2019 want dan is het Black Friday die wij niet ongemerkt voorbij willen laten gaan en jou en je harige vriend in het zonnetje zetten. Er komt nog een verrassing maar dat gaan we nog niet vertellen anders is het geen verrassing meer…

Hieronder de staffel van kortingen die actief zijn 29 november 2019. De codes worden bekend op 29 november 2019 a.s.

€ 0 – € 100 ==> 5% ———————— kortingscode: bf1
€ 101 – € 150 ==> 10% ———————— kortingscode: bf2
€ 151 – € 200 ==> 15% ———————— kortingscode: bf3
€ 201 – € 250 ==> 20% ———————— kortingscode: bf4
€ 251 – € 300 ==> 25% ———————— kortingscode: bf5

Ben jij voor de wintermaanden op zoek naar natuurlijke verzorgartikelen voor je hond zodat je hond niet aan het verharen gaat en niet meer stopt? Of wanneer je hond enorm verhaart dat je zelf ervoor kan zorgen dat deze rui periode zo kort mogelijk is en je niet overal haren vindt? Dan ben je hier en bij mij ben je dan aan het juiste adres. Een grote hulp en aanrader is bijvoorbeeld de VachtSpray → die je 2-5 keer per week laag voor laag in de vacht sprayt van je hond. Het resultaat is dat de vacht niet meer uitvalt en jjij niet overal de honden haren vindt. Ga je binnenkort op vakantie bijvoorbeeld de wintersport en gaat je harige viervoeter mee dan is onmisbaar in je reiskoffer het volgende eerste hulp kit die meteen een oplossing biedt bij de sneetjes in de voetzooltjes bij je hond veroorzaakt door het ijs en opgevroren sneeuw. Door het nat-droog-nat-droog worden van de vacht van bijvoorbeeld de sneeuw dan opnieuw creëer je enorme klitten in de vacht van je hond. Wil je deze enorme klitten NIET in de vacht meer maar een relaxte wintersport vakantie samen met je hond dan zeker ook niet vergeten de vachtspray mee te nemen.