Toont alle 7 resultaten

Natuurlijke hondenparfums

Shop Natuurlijke hondenparfums met verzorgende werking. ✔️ Herstellende en verzorgende ingrediënten. ✔️ Droogt niet uit en bevat geen alcohol. ✔️ Neutraliseert, ruikt heerlijk en voorkomt nare geurtjes in de toekomst

 • Probleem / Toepassing

  Probleem / Toepassing
 • Vachtype / Ras

  Vachtype / Ras
 • Aanbevolen
  • Aanbevelingen

Hondenparfum dat natuurlijk, verzorgend en herstellend is

Onze hondenparfum is natuurlijk en doet meer dan nare geuren elimineren. Dankzij verzorgende ingrediënten (etherische) oliën en infusions zoals Biologische Gouden Olie heeft deze parfum voor honden tevens een verzorgende en herstellende werking voor de hondenvacht en huid. Daarom worden nare geurtjes ook in de toekomst voorkomen. Je kunt de parfum voor je hond daarom zo vaak gebruiken als je wilt.

Hondenparfum ervaringen:

 • Mild en verzorgend
 • Geen oogirritatie
 • Geen huidirritatie
 • Geen alcohol
 • Vrij van chemicaliën
 • Veilig te combineren met andere Natuurlijk4dogs producten
 • Zuinig in gebruik (geconcentreerd, gaat lang mee)

Wanneer gebruik je deze hondenparfum?

De milde en natuurlijke hondenparfum kun je zo vaak gebruiken als je wilt. Ervaar je een nare hondengeur in de vacht? Bijvoorbeeld omdat je hond nat is geweest. Elimineer dan deze nare geur en zorg dat je hond en dus je huis weer fris ruikt. De parfum is ook ideaal na het trimmen. Of je nu zelf je hond trimt of je een professional bent die de hond extra fris weer wil afleveren je klant. Deze hondenparfum met natuurlijke ingrediënten kun je zo vaak gebruiken als je wilt.

Natuurlijke geuren

Geuren kunnen afwijken ten opzichte van een vorige keer omdat de ingrediënten qua geur kunnen verschillen. Denk aan de jaargetijden en tijdstip van het oogsten van de bloemen. De geuren zijn allergeen.

Natuurlijk4Dogs productlijn

De producten van Natuurlijk4Dogs worden door mijzelf gemaakt in Lutten. Ik ben al meer dan 35 jaar actief binnen de fokkerij, kynologie en vachtverzorging van heel veel rassen. Ik ben onder andere actief geweest als producent en in de research van een bekend dierencosmetica product (Dogs Stuff). Natuurlijk4Dogs vachtverzorging voor honden is mijn eigen productlijn. Geheel vrij van chemicaliën en een directe oplossing bij heel veel kwalen. Direct uit voorraad geleverd (of voor jou gemaakt).

Getest in een extern laboratorium

Deze natuurlijke producten voldoen volledig aan de Europese Cosmetica wetgevingen. De producten zijn getest in een onafhankelijk laboratorium en de afschriften daarvan zijn zichtbaar in onze winkel in Lutten.

Advies nodig over onze producten?

Hulp nodig bij de keuze van een verzorgingsproduct? Heeft jouw hond een vachtprobleem en/of wil je graag advies over het gebruik van onze producten? Bel dan nu voor vrijblijvend advies 06 46 83 55 62 / 0523 68 16 12 (spoed)

Ik help je graag verder.

Marion Brouwer
Ontwikkelaar van Natuurlijk4Dogs en Vachtdeskundige

De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 99 reviews.