Toont alle 5 resultaten

Vachtsprays voor honden

Natuurlijke anti klit vachtsprays voor honden en andere vachtsprays met verzorgende en herstellende werking. Milde en sterk verzorgend voor de hondenvacht.

 • Probleem / Toepassing

  Probleem / Toepassing
 • Vachtype / Ras

  Vachtype / Ras

Natuurlijke hondenvacht spray met verzorgende en herstellende werking

De hondenvacht sprays van Natuurlijk4dogs zijn samengesteld en ontwikkeld vanuit (35+) ervaring in professioneel vachtverzorging en produceren van vachtverzorgingsartikelen. Een specifieke samenstelling met o.a. het verzorgende Biologische Gouden Olie zorgt er voor dat de sprays niet alleen een verzorgende maar ook een herstellende werking hebben.

 • Mild en verzorgend
 • Geen oogirritatie
 • Geen huidirritatie
 • Geen siliconen
 • Vrij van chemicaliën
 • Makkelijk doorkambaar
 • Glanzende en gezonde vacht
 • Veilig te combineren met andere Natuurlijk4dogs producten

Anti klit vachtspray’s voor elke hond

De natuurlijke hondenvacht sprays breng je laag voor laag aan tijdens het kammen. Je zult merken dat de vacht steeds beter doorkam baar wordt en klitten verdwijnen of voorkomen worden.

Prettige geur

De vachtsprays voor honden hebben een heerlijke frisse geur. De sprays maskeren niet alleen nare geurtjes, ze helpen ze ook voorkomen dankzij een verzorgende en herstellende werking die vacht en de natuurlijke balans van de hondenvacht hersteld.

Natuurlijk4Dogs productlijn

De producten van Natuurlijk4Dogs worden door mijzelf gemaakt in Lutten. Ik ben al meer dan 35 jaar actief binnen de fokkerij, kynologie en vachtverzorging van heel veel rassen. Ik ben onder andere actief geweest als producent en in de research van een bekend dierencosmetica product (Dogs Stuff). Natuurlijk4Dogs vachtverzorging voor honden is mijn eigen productlijn. Geheel vrij van chemicaliën en een directe oplossing bij heel veel kwalen. Direct uit voorraad geleverd (of voor jou gemaakt).

Getest in een extern laboratorium

Deze natuurlijke producten voldoen volledig aan de Europese Cosmetica wetgevingen. De producten zijn getest in een onafhankelijk laboratorium en de afschriften daarvan zijn zichtbaar in onze winkel in Lutten.

Advies nodig over vachtsprays voor honden of vachtproblemen?

Weet je niet welke honden vachtspray je moet kiezen? Heeft jouw hond een vachtprobleem en wil je graag advies over het gebruik van onze producten? Bel dan nu voor vrijblijvend advies 06 46 83 55 62 of maak een afspraak en bezoek onze winkel in Lutten.

Ik help je graag verder.

Marion Brouwer
Ontwikkelaar van Natuurlijk4Dogs en Vachtdeskundige

De waardering van www.natuurlijk4dogs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 101 reviews.